2777
2789
عنوان

شرکت مهلران

6567 بازدید | 18 پست

دوستان شرکت مهلران کسی تا حالا کار کرده؟

اطلاعی ازش دارید؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
دوستم کار میکنه

توروخدا اگه اطلاعاتی راجع بهش دارینب منم بگید

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای بازاریابی محصولات تراست هست 

الان داره محصولات رو میفروشه و یه درصدی برمیداره اگرم یکی معرفی کنه برای کار هرچی اونم بفروشه یه درصدیش برا دوستمه

بازاریابی شبکه ایه دیگه 

ب نظر من درآمدش زیاد جالب نیست و شبهه داره ب منم گفت بیا کار کن من خوشم نیومد

برای بازاریابی محصولات تراست هست  الان داره محصولات رو میفروشه و یه درصدی برمیداره اگرم یکی مع ...

آهااا

پس درواقع همون شرکت هرمی هست.درسته؟

سلام عزیزم من سال ۱۴۰۰ برج ۴ اکانت کاری گرفتم و تا الان حداقل ۳۹۰ میلیون از این شغل درآمد داشتم .جای خوبیه حتما براش وقت بزار یاد بگیر و انجامش بدهsaharbano315

این اکانت تلگرام منه خواستی پیام بده

بله من دارم کار میکنم و راضیم سوالی دارید در خدمتم

سلام خانومای عزیز😍 دوست داری درآمد داشته باشی ولی امکان کار کردن خارج از منزل نداری؟ پیام بده تا فرمی که برات ارسال میشه رو پر کنی و بعد منتظر تماس از شرکت باش🤩💎💎
بله من دارم کار میکنم و راضیم سوالی دارید در خدمتم

سلام من سوال داشتم 

اینکه سفارش مشتری از طرف من 

بابد کی ثبت کنه سفارشو که از طرف من باشه؟

و اینکه هر چقدر بتونی در بیاری بهت میذن؟

و ماه ب ماه هست؟

و سودشو خود سایت میدع؟

بله

بنظرم درمورد چیزی که اطلاعات نداریم بهتره درموردش نظرکارشناسانه ندیم دوست عزیز.با یک سرچ در گوگول فرق شرکت شبکه ایی با هرمی رو متوجه میشید،اینکه شما خوشتون نیومد دلیل براین نیست که جای غلطیه قطعا اون اطلاعات درست به شما داده نشد برای همین درک درستی از این شرکت و بیزینس ندارید،.

سلام من سوال داشتم اینکه سفارش مشتری از طرف من بابد کی ثبت کنه سفارشو که از طرف من باشه؟و اینکه هر چ ...

اگر درموردش همچنان اطلاعاتی ندارید خدمتتون اطلاعات بدم اگر مسئله تون حل شده که هیچی