2777
2789

تا چند ماه بساط داری عزیزم اگر مشکل پزشکی نیس بگذر درد بعدش زیاده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من دوستم رفتن پیش خانم دکتر کاظم زاده خیلی راضی بودن  هیچ مشکلی نداشتن و بعد از یه دوره ی ...

بسته دیگه چقد میخای تبلیغ کنی این دکتره ارو 

حداقل میخای تبلیغ کنی انقد ضایعه تبلیغ نکن

اینو باید از دکترت بپرسی آخه من خودم قبل از ازدواج لابیاپلاستی رو انجام دادم اسم دکترمم صنم ساسان بود من از کارش راضی بودم 

شمارشو دارم می خوای بفرستم ازش وقت بگیری 

بسته دیگه چقد میخای تبلیغ کنی این دکتره ارو  حداقل میخای تبلیغ کنی انقد ضایعه تبلیغ نکن

حالا شگرد جدیدشون اینه یکیشون تاپیک میزنه اون یکی میاد جواب میده مام دراز گوش😂

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

بستگی به مراقبت های بعد لابیاپلاستی که انجام بدی داره. اگه مراقبت نکنی یا اشتباه باشه، بخیه های خوب نمیشن یا چیزای دیگه که باید بدونی. مهارت و روش دکترت هم مهمه البته. خود که انجام دادم بعد دو ماه تقریبا هیچ مشکلی نداشتم البته خیلی مراقبت کردم. اگه خواستی تو سایت دکتر بهمن پور میتونی درباره مراقبت های بعدش بخونی https://www.drbahmanpour.com/مراقبت-بعد-از-ترمیم-واژن/