تا چند ماه بساط داری عزیزم اگر مشکل پزشکی نیس بگذر درد بعدش زیاده
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دلم می خواد لابیا کوچیک کنم هم با لیزر سفید کنم البته بعد زایمان ولی وقتی شنیدم یک ماه طول می کشه خوب بشه گفتم می زارم بعدا که چندتا دیگه بچه آوردم یه باره برم عمل کنم بهتره
بستگی به مراقبت های بعد لابیاپلاستی که انجام بدی داره. اگه مراقبت نکنی یا اشتباه باشه، بخیه های خوب نمیشن یا چیزای دیگه که باید بدونی. مهارت و روش دکترت هم مهمه البته. خود که انجام دادم بعد دو ماه تقریبا هیچ مشکلی نداشتم البته خیلی مراقبت کردم. اگه خواستی تو سایت دکتر بهمن پور میتونی درباره مراقبت های بعدش بخونی https://www.drbahmanpour.com/مراقبت-بعد-از-ترمیم-واژن/