2777
2789

الان تو همین شرایطم ،فردا یه مهمونی مهم دارم ،هیچ کاریشو نکردم ،از این بدتر که مامانمم مدل خودمه و دقیقه نودیه ،کاش بشه راه حلی براش پیدا کرد ،روانشناسم خیلی گرون شده نمیشه رفت واسه هرمشکلی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ، و یه چیز دیگه اینکه نمیتونم جلو جمع استرس نگیرم، مثلا اگه همایش یا کنفرانسی چیزی باشه هر کار ...

من برای مسافرت ،مهمونی ،همایش و .... استرسم وحشتناکه حتی از مسافرت رفتن ترس دارم ،نمیفهمم خودمو حالا فردا قراره هم مسافرت باشه هم مهمونی هم آشنایی با اقوام خواستگار ....

منم جدیدا استرس که میگیرم حالت تهوع و دل‌درد میگیرم هیچیم نمیتونم بخورم خیلی بده نمیدونم چرا &n ...

وای اینم هست برای من. مرحله اخرشه و البته بیرون روی🥺

دقیقا ، و یه چیز دیگه اینکه نمیتونم جلو جمع استرس نگیرم، مثلا اگه همایش یا کنفرانسی چیزی باشه هر کار ...

شما احساس کامل نبودن داری؟

یعنی ربطی داره به این؟

آره هشتاد درصد به همین ربط داره ،وقتی نگران باشی از اینکه نکنه پذیرفته نشی ،نکنه پشتت فلان حرفو بزنن ،نکنه عکس بگیرم بد بیفتم ،نکنه فلانی از من بهتر باشه ،نکنه کم بیارم ،یعنی از خودمون راضی نیستیم و حس کامل بودن نداریم