دوستان من مادر شوهرو پدر شوهرم تابستونا میرن دهات زندگی میکنن شوهرم میگه بریم یه هفته اونجا بمونیم من واقعا دوست ندارم برم حوصله ام سر میره اونجا من دوست دارم برم شمالی جایی اصلا دوست ندارم برم اونجا چه برسه برم یه هفته بمونم میخوام بگم من یه هفته نمیمونم نهایت 4روز چطوری بهش بگم حالیش کنم 😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گفت آخر هفته بریم تا آخر هفته دیگه بمونیم پشت تلفن گفت من گفتم من نمیام یه هفته بمونم حوصلم سر میره یه هفته اونجا بمونم چیکار کنم بعد سمت تبریزه نمیشه از اونور رفت شمال
بزار وقتی ارومه سرش گرمه (برای مثلا جلو تلویزیون در حال نوشیدن چای😁) بهش یه خاطره مثلا دیدن یه چیز کثیف یا کثیفی اون دهات رو با شوخی و خنده دعوا به پانکنیا بهش بگو بعد که باهم خندیدین و اینا با شوخی و خنده بگو وایی میدونی دلم چی میخواد مثلا اوممم بریم شمال بعد ساک هارو بزاریم بریم بگردیم کنار ساحل باد بزنه و... بعد بگو میای یکاری کنیم هفته هفت روزه 3 روزش بریم ده 3 روزش بریم مثلا شمال(یه چیز کم و کوچیک بگو تو ذهنش گنده نشه بعد مثلا وقتی راضی شد به مسافرت های بزرگ تر رو بیار) این جوری بنظرم خوب باشه😊🌸