2777
2789

دوستان من مادر شوهرو پدر شوهرم تابستونا میرن دهات زندگی میکنن ‌شوهرم میگه بریم یه هفته اونجا بمونیم من واقعا دوست ندارم برم حوصله ام سر میره اونجا من دوست دارم برم شمالی جایی اصلا دوست ندارم برم اونجا چه برسه برم یه هفته بمونم میخوام بگم من یه هفته نمیمونم نهایت 4روز چطوری بهش بگم حالیش کنم 😔😔

ب نظرم همینا ک ب ما گفتی و بگو 

چند‌ روز پیش دقیقا تو حال تو بودم 

و خلاصه اومدم یعنی انقد بدم میاد از اینجا ک حد نداره 

دیروز بحثمون شد با شوهرم دعوامون بالا گرفت ب کتک کاری کشید بعدم رفتم خونه بابام 

نرو ب نظرم

اول قبول کن ک برید با ذوق زیاد

بعد از ی ساعت ۲ ساعت بهش بگو (با زبون خودت و با ناز زنونه) چ خوب میشد اگه هم میشد بریم دهات هم بریم شمال

مثلا ۴ روز بریم دهات بمونیم از اونور بریم شمال ک دوتایی باشیم

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم همینا ک ب ما گفتی و بگو  چند‌ روز پیش دقیقا تو حال تو بودم  و خلاصه اومدم یعنی ان ...

نمیشه نرفت بالاخره میخواد بره پدرو مادرشو ببینه ولی نمیتونم برم یه هفته بمونم بهش میگم امشب 

نه نه همینجا کی میخواید برید؟

گفت آخر هفته بریم تا آخر هفته دیگه بمونیم پشت تلفن گفت من گفتم من نمیام یه هفته بمونم حوصلم سر میره یه هفته اونجا بمونم چیکار کنم بعد سمت تبریزه نمیشه از اونور رفت شمال 

بزار وقتی ارومه سرش گرمه (برای مثلا جلو تلویزیون در حال نوشیدن چای😁) بهش یه خاطره مثلا دیدن یه چیز کثیف یا کثیفی اون دهات رو با شوخی و خنده دعوا به پانکنیا بهش بگو بعد که باهم خندیدین و اینا با شوخی و خنده بگو وایی میدونی دلم چی میخواد مثلا اوممم بریم شمال بعد ساک هارو بزاریم بریم بگردیم کنار ساحل باد بزنه و... بعد بگو میای یکاری کنیم هفته هفت روزه 3 روزش بریم ده 3 روزش بریم مثلا شمال(یه چیز کم و کوچیک بگو تو ذهنش گنده نشه بعد مثلا وقتی راضی شد به مسافرت های بزرگ تر رو بیار) این جوری بنظرم خوب باشه😊🌸

گفت آخر هفته بریم تا آخر هفته دیگه بمونیم پشت تلفن گفت من گفتم من نمیام یه هفته بمونم حوصلم سر میره ...

میشه از گردنه حیران برید شمال

کاش همون موقع قبول کرده بودی

ولی حالا اومد خونه ی وقتی ک دیدی اوضاع آرومه بگو بهش همونا ک‌گفتم رو

مردا فقط اولش باید چشم بشنون

("چشم" اصطلاحه منطورم اینه موافقت ببینن)

بعد راحت هرچی بگی قبول میکنن

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
خب حالا شمال رو ول کن یه جای نزدیک تر بگو😍❤️تبریز که خودش چیرای قشنگی داره

نه پارسال رفتیم تبریز چیز جالبی نداشت 

مشکل من حالا اون شمال و اینا نیست مشکل من اینه که بریم و 4روزه برگردیم نمیدونم چیکار کنم که قبول کنه