2777
2789

بچه ها ما قبل عید یه توری گرفتیم هزینه نسبتا زیادی هم پرداخت کردیم یعنی شوهرم پرداخت کرد بعد مادر من فوت شد و نرفتیم اون سفر رو هرچقدر همسرم اصرار کرد بهم نرفتم و من بهش گفتم خودت تنها برو اونم نرفت و یکم بحث و دلخوریم پیش اومد بهش گفتم تا سال مامانم سفر نمیام، تورهم پولمون رو برنگردوند گفت چارتریه. بعد الان یکم حالم بهتره و نیاز دارم بریم سفر دوستم دارم همون جایی بریم که قرار بود بریم ولی روم‌ نمیشه به شوهرم بگم. خودم الان شاغل نیستم پول نقد ندارم ولی سکه و دلار دارم بفروشم تور رو رزرو کنم سوپرایزی. یا به خودش بگم. خجالت میکشم یه دور پولش اون شکلی سوخت شده دوباره بخوام تور بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خیلی پول داده بودین کاش میرفتین

اما کمتر میموندین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اره ولی سفر حدودا دو ماه بعد فوت مادرم بود ما خیلی زود رزرو کرده بودیم ولی حالم خوب نبود واقعا

هرکسی یه جوره 

یکی میره یکی نمیره 

درکل حق داشتی 

دوماه هم زمان زیادی نیست برای سوگ عزیز

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
نمیشد اخه تور بود رفت و برگشتش مشخص بود😔

خدا رحمتشون کنه مهربونم

ببخشید یه سوال دارم از خدمتتون

از دوتا خونه چه قدر اجاره میگیرین؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اره ولی سفر حدودا دو ماه بعد فوت مادرم بود ما خیلی زود رزرو کرده بودیم ولی حالم خوب نبود واقعا

دوماه مدت خیلی کمی هست واقعا

حق داشتی حالت خوب نباشه

الان خوبه که بری

بهش بگو

آدم خوبی باشه درکت باید بکنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من پدرمو از دست دادم

دو ماه بعد از اون رو که یادم میاد

برای همین میگم نمیتونستی و حق داشتی

به حرفهای دیگران اعتنا نکن

خودشون کسی و از دست ندادن یا توی شرایط ما نبودن

دو ماه زمان کوتاهیه که بخوای بری سفر با دل خوش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊