2777
2789
عنوان

دوستان کسی از ایشون خبری داره؟

171 بازدید | 10 پست

اسمشو نمیدونم مهرانا بود مهرآیین بود چی بود. جدا شده بود و با دخترش زندگی میکرد ولی خب با طلاق هنوز کنار نیومده بودن و مرتب با همسر سابقش در تماس بود. میخوام ببینم کسی خبر داره ازش؟ حالش خوبه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو

با اجازه استاتر میشه تاپیک بالارو که لینکشو گزاشتم گزارش بزنید 

هرکس گزارش بزنه برای حاجت دلش ام یجیب میخونم 

دعای من اکثرا میگیره.

هرکی گزارش زد لایک کنه براش دعا کنم.

ممنونم خیر ببینید

@مهرآبانم    

سلام عزیزم . ممنون 

استارتر من اینجام 😅

دیگه تموم شد خیلی وقته کنار اومدم حتی دیگه داره ازدواج میکنه برام مهم نیست 🙂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلام مهربان. آفرین    

مرسی مهربون ❤️🌷

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

خداروشکر نگرانتون بودم

ممنون عزیزم خیلی مهربونید 🥺❤️