2777
2789

منو همسرم هفت ماه پیش یه دعوای خیلی بدی با جاریم و‌ سوهرش کردیم خیییلی حالم بد بود اون موقه ها 

از همون موقع مشکل اعصاب گرفتم در این حد…کلی دروغ از بابت من گفته بود و ناکفته نماند شوهرم پشتم بود...

من ادم بخشنده ای نیستم اصولا و فذاموش نمیکنم مسائل و رفتار های ادما رو…

پریسب سوهرم جاریم رو خونه پدرشوهرم دیده حال و‌احوال خییییلی گرم میکنه باهاش صحبت محفل

مم حقیقتا خیلی ناراخت شدم وقتی اومدیم خونه چیزی بهش نکفتم 

صبحش رفت سرکار زنگ زده بود بهش کفتم از رفتارت خوشم نیومد چ معنی میده

همون سلام کافیه

اقا ناراخت شده

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

به نظرم حساس هستید

ایشون وقتی از شما حمایت کردن یعنی حواسشون هست

جلوی مردم که نباید بدخلق بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حضوری حرف نزدی  تلفنی نمیتونی منظورتو برسونی بنظرم اول اشتباه از خودت بوده ک تا وقتی کنارت ...

شوهر من ادمی نیس بشه حضوری باهاش حرف زد

شما سخت میگیری شوهرت درست میگه

سراسر وجودم نسبت ب این زن و‌شوهر نفرت و‌کینه اس

چون خیلی اذیتم کردن

نمیتونم اوکی بشم خودمم ذارم اذیت میشم

حق داری ناراحت بشی ولی خب نمیشه هم که آدم سرد باشه میگن ببین چه کینه ایه، حالا من نمی دونم اون خانم‌کارش در چه حد بد بوده و الان چه موضعی داره نسبت به شما ، اما اگه چیز خاصی نبوده سعی کن فراموش کنی ولی حواست و نسبت به این آدم‌جمع کنی از این به بعد، شوهرت هم کار بدی نکرده بهش توضیح بده چرا ناراحت شدی

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
حق داری ناراحت بشی ولی خب نمیشه هم که آدم سرد باشه میگن ببین چه کینه ایه، حالا من نمی دونم اون خانم‌ ...

من خودم بشدت کینه ای ام

همسونم میدونن

خودم اصلا محل دختره نمیدم بخاطر همین عصبی سدم شوهرم تحویلش گرفت انگار من زنمو هیچی حساب نمیکنم