ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
عزیزم سخت نگیر شما تحقیقات کردی اگر جفتشم گفتن خوبه یکی انتخاب کن بقیه شو بسپر بخدا
ان شالله فرزندی سالم صالح زیبا وباهوش خوش قدم خوش روزی نصیبت شه
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
سوسن کیانی تخت جمشید فقط خوبیش اینه نو تره ،حالا امکانات و رسیدگی رو نمیدونم قائم قدیمیه
امکانات و رسیدگی تخت جمشید و شک نکن من پره اکلمپسی بودم فک کن تا ۲۴ ساعت نذاشتن بعد زایمان مادر دیگه ای رو بیارن پیشم دکترم گفته بود ممکنه اذیت بشه فشارش بره بالا
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چند سال پیش؟ برای سزارین؟ دو سه نفر گفتن بچه هامون رو بیخود نگه داشتن nicu کلی پول گرفتن و اذیت کر ...
نه ببین من بچه ام واقعا نیاز به nicu داشت موند ولی مادرای دیگه زود بچه شون اومده بود پیششون