2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منشی دکترم میگه برو قائم ، تخت جمشید رو مثل یه کلینیک کوچیک بدون بیمارستان بزرگی نیست

دکترم هم قائم انگار راحت تره اونجا سهامداره منشی میگه تو قائم دست و بالش بازتره

شک نکن تخت جمشید من اونجا بودم عالییییی بود 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

توکل کن برو هر کدوم برات راحت تر 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
منشی دکترم میگه برو قائم ، تخت جمشید رو مثل یه کلینیک کوچیک بدون بیمارستان بزرگی نیست دکترم هم قائم ...

تخت جمشید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی توی کرجه 

خیلی بزرگه و خوبه البته اگه همین تخت جمشید کرج توی عظیمیه منظورته دیگه؟

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .
آخه باید یکیش رو انتخاب کنم بگم نامه بستری بده

عزیزم سخت نگیر شما تحقیقات کردی اگر جفتشم گفتن خوبه یکی انتخاب کن بقیه شو بسپر بخدا 

ان شالله فرزندی سالم صالح زیبا وباهوش خوش قدم خوش روزی نصیبت شه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
سوسن کیانی تخت جمشید فقط خوبیش اینه نو تره ،حالا امکانات و رسیدگی رو نمیدونم قائم قدیمیه

امکانات و رسیدگی تخت جمشید و شک نکن من پره اکلمپسی بودم فک کن تا ۲۴ ساعت نذاشتن بعد زایمان مادر دیگه ای رو بیارن پیشم دکترم گفته بود ممکنه اذیت بشه فشارش بره بالا 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تخت جمشید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی توی کرجه  خیلی بزرگه و خوبه البته اگه همین تخت جمشید کرج ...

بله تخت جمشید عظیمیه.

والا بهم میگن کوچیک و دلگیره اتاقای کوچیک و دلگیر

فقط تنهامزیتش نو تر بودن هست نسبت به قائم

چند سال پیش؟ برای سزارین؟ دو سه نفر گفتن بچه هامون رو بیخود نگه داشتن nicu کلی پول گرفتن و اذیت کر ...

نه ببین من بچه ام واقعا نیاز به nicu داشت موند ولی مادرای دیگه زود بچه شون اومده بود پیششون