2777
2789
عنوان

در مورد كمك نقدي و اينا توي سايت

222 بازدید | 26 پست

سلام كاربران گرامي 

از خودم بگم ك يكبار زخم خورده كمك احتمالا بي مورد هستم من زماني ك داشتم كمك ميكردم درصد كمي احتمال دادم حقيقت باشه ك البته بعد از كمك و حرفي ك زديم احتمالم به يك درصد حقيقت و ٩٩ درصد دروغ افزايش يافت..

خب طرف ب نون شب و اينا هم محتاج نبود ي نوجوان بود ك ب پول نياز داشت منم دلم خواست بهش پول دادم حتي اگه صد درصد هم دروغ بود نوش جونش اگه ميدونست بدون دروغ هم بهش كمك ميكنم شايد اصلا دروغم نميگفت..

الانم اصلا نه كاربريش نه اسم رو يادم نيست!

يكي ديگه بود ك واقعا درمانده بود و من مشخصاتش رو از كميته امداد هم دريافت كردم و درست بود همه چيز شماره كارت هم با شخص و كد مليش تطابق داشت.. البته هيچ جا درخواست كمكي نداشت خودم پيگيرش شدم اون اولي هم همينطور درخواست كمك نداشت

خب حالا بيايد بهتون يك راه كمك بگم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من توي سايت اكرام كميته امداد ثبت نام كرد ادرسش هم توي نت سرچ كنيد

ميتونيد تعدادي فرزند ب سرپرستي قبول كنيد و هر ماه ٢٠ هزارتومن به بالا واريز كنيد ب حسابشون

اين حساب متعلق ب خود افراد هست پس ب دست خودشون ميرسه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهي مثلا سالي يكبار شده ك با من تماس گرفتن و اگه فرزندي از پوشش كميته امداد خارج شده خاستن جايگزين كنند

خودشون ميگن بعضي از شهرها و بچه ها حتي يك نفر حامي هم ندارن ك ١٠ هزارتومن واريز كنه 

من توي سايت اكرام كميته امداد ثبت نام كرد ادرسش هم توي نت سرچ كنيد ميتونيد تعدادي فرزند ب سرپرستي ق ...

من دیشب یکی گرقتم امروز اولین واریزمو انجام دادم خیلی حس خوبیه 😘😘😘😆😆😆

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

کاربران عزیز و استاتر عزیز

✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️

راضیه ایواز کلاهبردار ۳ ساله نی نی سایت⭕️⭕️

هرچه زودتر متن منو کپی کنید و انتشار کنید یا تاپیک بزنید هرچه سریعتر همه کاربران مطلع بشن✔️

تاپیک اخرمو ببینید با جزعیات نوشتم کاربری که بیش از ۲۰ یا ۳۰ تا کاربری داره ۱۵ کاربری او کشف شد و تعلیق شد چند کاربری او هنوز مانده و به زودی کشف و تعلیق میشه عده زیادی نی نی سایتی ها پول واریز کردن برای این خانوم برای جزعیات بیشتر تاپیک اخرم هرچه زودتر انتشار کنید تاپیک اخرمو پر بازدید کنید همه مطلع بشن🔴

برای_امنیت_سایت#  ت‍        

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
من دیشب یکی گرقتم امروز اولین واریزمو انجام دادم خیلی حس خوبیه 😘😘😘😆😆😆

اره خيلي 

البته بعضي ها نگران هستن ك شايد پول ب خودشون نرسه اما اين حساب خود اشخاص هست ب خودشون ميرسه

بعضيام نگران هستن ك شايد براشون مزاحمتي ايجاد بشه و تماسي درخواست اضافه اي چيزي..

ك اصلا كسي كاري با شما نداره شما هر ماه واريز ميكني و تمام

فقط دوره كرونا ك خيلي خيلي كمكها كم شده بود چند باري از كميته با من تماس گرفتن ك اگه ميتونم افراد بيشتري رو حمايت كنم

چون بعضيا حتي يك حامي نداشتن

ضمن اينكه بخش كمكهاي موردي هم هست ميتويند اصلا حامي نشيد و فقط كمك موردي انجام بدين هر وقت دلتون خاست

کاربران عزیز و استاتر عزیز ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ راضیه ایواز کلاهبردار ۳ ساله نی نی سایت⭕️⭕️ ...

اومدي اينجا هم توي تاپيكم اينو گذاشتي! من با شما صحبت كردم ك اسم و اينا نذار الان نبايد مي اومدي توي تاپيك خودمم مينوشتي كارت درست نيست برو ي جاي ديگه بنويس

ضمن اينكه بخش كمكهاي موردي هم هست ميتويند اصلا حامي نشيد و فقط كمك موردي انجام بدين هر وقت دلتون خاس ...

ببخشین مثلا چه کمک هایی غیر از پول باید انجام بدیم  من دلم خیلی میخواد کمک کنم 

ضمن اينكه بخش كمكهاي موردي هم هست ميتويند اصلا حامي نشيد و فقط كمك موردي انجام بدين هر وقت دلتون خاس ...

اگه کمیته حضوری بریم هم میتونیم حامی بشیم و از نزدیک شاهدشون باشیم؟

اره خيلي  البته بعضي ها نگران هستن ك شايد پول ب خودشون نرسه اما اين حساب خود اشخاص هست ب خودشو ...

درسته 

منم امروز واریز کردم اسم خود اون بچه بود صاحب کارت 

قابل اعتماده واقعا 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

میشه یکی شمارشو خصوصی برا من بفرسته 😐

البته احتمالا خودش الان اینو میخونه ولی

دوست دارم باهاش حرف بزنم بهش بگم خواهر من یک سال از شما کوچیک تره ! با شرایطی که داره دنبال گرفتن وام و سرکار رفتنه تو چته که گدایی می‌کنی 

گرچه به گفته نی نی یار قیمت خطایی که عضو میشه خیلی بالاس همچنین نت و گوشی پس نیازمند نیست مشخصه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨