2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه با چندتا دونه، پلیپ؟ دکتر تایید کرد از ال دی؟ 

قبلش هیچ مشکلی نداشته دکترا هیییچوقت از رو نمیرن چندنفر تو همین نی نی سایت گفتن واسه تنبلی تخمدان دکتر زنان متفورمین تجویز کرده بدتر گند زده به سیستم بدنشون افتادن رو خونریزی و لک بینی اما دکترا هم اصلا زیر بار نرفتن 

عوارضی نداشته گلم؟ 

من ب دلایلی نمیتونستم از سایر روش های جلوگیری استفاده کنم همسرمم پیشگیری نمیکرد میترسیدم باردار بشم تقریبا ۱۷ساله قرص میخورم خدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشتم الان ۴۲سالمه .

دیدم ب عده نمیسازه ولی تا حالا برای من عوارضی نداشته .

شما برای مصرف ال دی با پزشک مشورت کنی بهتره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
نه خاله م تو سن ۴۰سالگی فشارخون!! گرفت الان ۴۳سالشه بعضی وقتا فشارش تا ۲۰ میره تپش قلب گرفت دکتر نرف ...

من چن روزم هست نفسم تنگ میشه نمیدونم اینم به خاطر اونه یانه 

من ب دلایلی نمیتونستم از سایر روش های جلوگیری استفاده کنم همسرمم پیشگیری نمیکرد میترسیدم باردار بشم ...

من فقط با دکتر دارو ساز مشورت کردم و ازامشب خوردم تایم نداشتم دکتر زنان برم، یکم استرس گرفتم برام ناشناخته س، دفه اول ک حالت تهوع و سردردنداشتین

من چن روزم هست نفسم تنگ میشه نمیدونم اینم به خاطر اونه یانه 

بخدا خالم روزی که خرید بروشور و آورد چننندصفحه کامل فقط عوارض قرصش و نوشته بودن تو جعبه که اگه مردم عوارض دیدن بگن ما که نوشته بودیم خودتون دیدید و خوردید

قبلش هیچ مشکلی نداشته دکترا هیییچوقت از رو نمیرن چندنفر تو همین نی نی سایت گفتن واسه تنبلی تخمدان دک ...

خب متفورمین تنظیم کننده انسولین تخمدان هاست، بعید میدونم به لکه بینی و خونریزی ربطی داشته باشه

من فقط با دکتر دارو ساز مشورت کردم و ازامشب خوردم تایم نداشتم دکتر زنان برم، یکم استرس گرفتم برام نا ...

بله اوایل ک میخوردم حالت تهوع داشتم حتما با ی دکتر یا مرکز بهداشت مشورت کن.

وقتی همراه غذا میخوردم حالت تهوع نداشتم ولی قبل از ورود ب رختخواب میخوردم تهوع داشتم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم