2777
2789
بخدا خالم روزی که خرید بروشور و آورد چننندصفحه کامل فقط عوارض قرصش و نوشته بودن تو جعبه که اگه مردم ...

آره عوارضش زیاده امروز رفتم یه دکتر دیگه آزمایش نوشت گفت شاید باعث لختگی خونت شده

چی مصرف میکردین 

رازیانه خیلی خوب بود دم کرده شنبلیله کنار رازیانه و ی قاشق عسل قرص گیاهی کیستاپ هم خوب بود الان ام عصاره استروژنیک میخورم اینم خوبه دیگه لک بینی ندارم قرص های شیمیایی عوارضشون زیاد بود برام هم کبدم و داغون میکرد هم موی زائد میزدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب متفورمین تنظیم کننده انسولین تخمدان هاست، بعید میدونم به لکه بینی و خونریزی ربطی داشته باشه

نشنیدم با خوردن چند تا قرص کسی پولیپ بشه منطقی نیست .

ایشون حتما قبل از مصرف قرص پولیپ داشته نمیدونسته.

اگه این اندازه عوارض داشت اصلا تولید نمیکردن مخصوصا الان ک کشور در حال تبلیغ فرزند آوری.

من منکر عوارضش نیستم ولی این چیزی ک دوستمون میگن یعنی ی قرص ساختن ک زنها رو بکشن.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
مرسی عزیزم 

قربونت

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عوارضش حالت تهوع سرگیجه...   فقط گفتن کسایی که فشارخون و میگرن دارن نباید بخورن

من اوایل فقط تهوع داشتم الان ۱۷ساله مصرف میکنم کوچکترین عوارضی برام نداشته خدا رو شکر بارداری نداشتم از هر روشی مطمئن تر بود برام دوتا دختر دارم شوهرم بچه میخواست من نمیخواستم پس مطمئن ترین روش پیشگیری برام همین قرص بود.

حالا شاید ب کسی نسازه باید با دکتر مشورت کنه ولی بقیه ی عوارض رو مثل پولیپ من نشنیدم .