2777
2789

قبلش عکس بگیر با انگیزه پاشو تمیز کن و قبل و بعد رو ببین و لذت ببر 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو بشور ...قربون دستت ظرفهای ما رو بشور 😅

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من باردارم هوس حلوا کرده بودم پختم کلی ظرف شستم  گاز تمیز کردم  جارو کشیدم طی کشیدم  ...

خسته نباشی

منم باردارم 😂🤦🏻‍♀️ولی از صبحه یه گوشه افتادم خواب و بی حالم

من سر دوتا بچه هام تنبل شدم کلا 😂😂باردار میشم سنگین میشم

جنسیتاشون چیه؟

خدابرات حفظشون کنه

ظرفاتو اگه ماشین ظرفشویی نداری بگو همسرت بشورره 

من بیشتر وقتا همسرم کارارو میکنه امروز دیگه خودم دست ب کار شدم 

تا همسرم بیاد بنده خدا اونم خسته میشه

جنسیتاشون چیه؟ خدابرات حفظشون کنه ظرفاتو اگه ماشین ظرفشویی نداری بگو همسرت بشورره  من بیشتر ...

پسر و دختر 

ماشین برای دوتا بشقاب که نمیتونم روشن کنم 😂😂شوهرم کمک میکنه ولی من یه مقدار وسواس دارم کار هاش به دلم نمیشینه باید خودم حتما بشورم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز