2777
2789

شاید جنس رویه بالشتت مناسبع نیست کشیده میشه قرمز میشه

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

س ماهه نمیدونم واقعا😔 پوستم همش قرمزه 

رویه بالشت رو ساتن کن

بعدم غذای چرب کمتر بخور 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

اگه در طول روزم قرمزه احتمالا نوع پوستت حساسه 

چرا غذای چرب مگه قرمز میکنه

غذای چرب باعث کبد چرب میشه وقتی کبد چرب میشه بدن سوخت ساز بیشتری انجام میده تا اونو دفع کنه پوست یه حالت سطل آشغال داره البته ببخشید همچین مثالی زدم گفتم سطل آشغال خب

اضافه های خیلی از مواد غذایی از طریق پوست دفع میشه یکیش چربی و شیرین هست باعث میشه پوست مخصوصا شب تا صبح التهاب پیدا کنه

البته یه دلیل دیگه هم می‌تونه باشه پوستت هم چرب باشه هم حساس

غذای چرب باعث کبد چرب میشه وقتی کبد چرب میشه بدن سوخت ساز بیشتری انجام میده تا اونو دفع کنه پوست یه ...

پوست من خشک شده یکم و حساس و ملتهب

من الان این غذا هارو قطع کنم کلا؟

شیرینی و غذای چرب زیاد میخورم

شب پماد زینک بزنم خوبه؟

غذای چرب باعث کبد چرب میشه وقتی کبد چرب میشه بدن سوخت ساز بیشتری انجام میده تا اونو دفع کنه پوست یه ...

من همیشه گونه و چونه ام قرمزه

پوستمم خشکه   چربی هم از ترس اینکه جوش نزنم خیلی کم میخورم 

به نظرتون چرا اینجوریه؟

....🦋✨

من همیشه گونه و چونه ام قرمزه پوستمم خشکه   چربی هم از ترس اینکه جوش نزنم خیلی کم میخورم  ...

حتی پوست خشک هم مستعد جوش زدنه چون خشکه آلودگی راحت وارد منافذ میشه

منتها تو از طرفی هم باید چرب نگهش داری هم باید سعی کنی تمیز باشه به صورتت زیاد دست نزن گوشی هم به پوستت نچسبون 

با شوینده ملایم بشور بعد آبرسان بزن دیگه هم کاریش نداشته باش تا ببینی بهتر میشه 

پوست من خشک شده یکم و حساس و ملتهب من الان این غذا هارو قطع کنم کلا؟ شیرینی و غذای چرب زیاد میخورم ...

قطع نه کم کن

زینک نه فعلا بتامتازون بزن زینک خودش چربه خیلی

با شامپو بچه بشور 

حتی پوست خشک هم مستعد جوش زدنه چون خشکه آلودگی راحت وارد منافذ میشه منتها تو از طرفی هم باید چرب ...

اتفاقا همینطور که شما می گید هروقت بخوام  به صورتم دست بزنم یا وضو بگیرم قبلش دستم با مایع دستشویی می شورم.خیلی مراقبم . کرم مرطوب کننده و آبرسان هم می زنم

با شامپو بچه بدن فیروز می شورم نمی دونم دیگه خوبه یانه

....🦋✨

اتفاقا همینطور که شما می گید هروقت بخوام  به صورتم دست بزنم یا وضو بگیرم قبلش دستم با مایع دستش ...

تو حموم چه جوری صورتت رو می شوری جز به جز بگو تا مشکل رو پیدا کنیم 

تو حموم چه جوری صورتت رو می شوری جز به جز بگو تا مشکل رو پیدا کنیم  

من پوست صورتم جوریه که هفته ای دوبار باید چرکش بگیرم تا تمیز بشه. منم آخر حموم با انگشتم صورتمو  نه خیلی اروم نه خیلی محکم می مالم چرکش دربیاد. چندبار این کارو میکنم تا قشنگ تمیز بشه بعدشم با شامپو بچه و آب ولرم میشورم. از حموم هم درمیام پوستم خشکه احساس کشیدگی بعضی جاها دارم‌ بعدش کرم مرطوب کننده یا آبرسان می زنم.

....🦋✨