2777
2789
عنوان

لطفا بیاید دیگه خسته شدم از زندگی

604 بازدید | 13 پست

دیگه خسته شدم از اضافی بودن از زنده بودن و زندگی نکردن 

دیگه خسته هم خسته از حرف های تکراری و تفکرات قدیمی 

میدونید ابجیا دیگه نمیکشم از خدا هم خسته شدم اخه بگو منو میخواستی چیکار اگه من نبودم دردا و بدبختیات بی صاحب میموند 

دیگه از دختر بودن بدم میاد فک میکنم یه جونور اضافی هس که نهایت عمری داشته باشه 20 سال باید اب و نون مفتی بخوره اخرم بدن به یک جنس مذکر که بشه اسباب بازی و نون و ابش مفتی نباشه حداقل یه کارکردی داشته باشه 😑 شاید برا شما چیز دیگه باشه اما فرهنگی که من 20 سال ازعمرم گزشته میگه که ...

دختر 13 سالگی باید شوهر بدی که عقلش کامل نیس

دختر نباید درس بخونه کار کنه اگر دستش تو جیب خودش رفت پر رو میشه

دختر بیشتر از 20 سالگی ترشیده به حساب میاد و امکان ازدواج میسر نیس 😯😢

در ازدواج حق انتخاب نداره حرف همه درسته (حتی پیرزن های محله ) اما نظر دختر خیر 😐 مثل الان که یه پیرزن نشسته نصیحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه از دختر بودن بدم میاد فک میکنم یه جونور اضافی هس که نهایت عمری داشته باشه 20 سال باید اب و نون ...

عزیزم نمیدونم کجا زندگی میکنی که انقد هنوز فرهنگش پایینه ولی میدونم هنوز همچین افکاری وجود داره خیلی متاسفم که خونوادت اینطورن😔 ولی کاش خودت سعی کنی درس بخونی وارد دانشگاه بشی بری یه شهر دیگه اونجا خیلی میتونه سرنوشتت تغییر بده

عزیزم نمیدونم کجا زندگی میکنی که انقد هنوز فرهنگش پایینه ولی میدونم هنوز همچین افکاری وجود داره خیلی ...

چطور میشه درس خوند یک سال خوندم اما با چشم گریه بدون برنامه ریزی خوب وقتی مینشستم کتاب بخونم میومد تعریف میکرد که فلانی اومده خواستگاری پسر خوبیه و ... وقتی میگفتم بعد حرف میزنیم میگف تو کتابت بخون کاری به تو ندارم 😐

چطور میشه درس خوند یک سال خوندم اما با چشم گریه بدون برنامه ریزی خوب وقتی مینشستم کتاب بخونم میومد ت ...

اگ بخای میشه هیچوقت ناامید نشو بهرحال باید بدونی بخشی از زندگی تو کاملا میتونه تو دستای خودت تغییر کنه فقط باید محکم و قوی ادامه بدی💪🏻 اینکه میگن خواستگار خوب داری که بد نیس ک تازه خوشحالم بشو چون بعدا که وارد دانشگاه و جامعه شدی چقد کیسای بهتر برات میان .

اگ بخای میشه هیچوقت ناامید نشو بهرحال باید بدونی بخشی از زندگی تو کاملا میتونه تو دستای خودت تغییر ک ...

اخه نمیدونم چطور بخونم 

با گوشی میشه بخونم ؟؟

@7850

سلام گلم یک لطف میکنید درخواست ام قبول کنید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .