2777
2789
عنوان

کراتین مو

223 بازدید | 33 پست

من موهام 5 روز کراتین کردم روز دوم ک برا اتوکشی دوم رفتم گفت امشب حموم کن فقط هم ماسک بزن من فکرم مشغول بود شامپو هم زدم و بعد ماسک وقتی اومدم بیرون موهام کامل خشک کردم اما ی قسمتی بین موهام دورتا دور مث موهای خودم موج داشت ب ارایشگر پیام دادم اما نگفتم اشتباهش شامپو هم زدم اونم. گفت ماسک زیاد بزن و خوب اتوکشی کن خوب میشه منم چن روز بعد ک رفتم حموم همیکارو کردم اما ایندفعه بیشتر موجی شد بش گفتم گفت دوشنبه بیا ماسک و حولتو بیار حالا نمیدونم میخواد چیکار کنه ایراد از موادش بوده یا اینکه من شامپو زدم شوهرم میگ اگ بخاطر شامپو بود خب کل موهات مث اول میشد تازه شامپو هم بدون سولفات و خارجی بود همینجوری موندم خیلی ناراحتم 

من کراتین کردم ۴۸ ساعت بعد با شامپو شستم مشکلی پیش نیومد . مشکل از کار خودشه. ببر درست کنه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نگو بهش چون اشتباه خودش بوده.

من اولین حموم بعد کراتین موهام رفتم با شامپو سولفات دار موهامو شستم اونم دو بار ، ولی موهام خراب نشدن.

مطمعن باش مشکل از کار خودش بوده اون قسمت رو اتو و مواد کم برات زده

عزیزم من که کراتین کردم فقط یه بار خودش اتو کشید و نیاز به اتوی مجدد نبود و گفت بعد ۳روز برو حموم و هم شامپو و هم ماسک مو بزن اگه کار کراتین کار خوب باشه نیاز به این کارا نیست

خوب با سشوار موهاتو خشک کردی؟

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
من کراتین کردم ۴۸ ساعت بعد با شامپو شستم مشکلی پیش نیومد . مشکل از کار خودشه. ببر درست کنه

دقیقا همین.. من ب موهای خودمم ایقد ماسک و روغن ارگان میزدم بخدا بهتر میشد 

عزیزم این همه دردسر چرا ،فداتشم کراتین مو رو انجام که داد دیگه فقط تنها کاری که باید انجام بری شامپو و ماسک مو بدون سولفات بخر ،خودم استم سل استفاده میکنم عالیه ،بعد نیاز داری بعدش به سشوار که از بالا می گیری که شلاقی بشه بعدم شانه

عزیزم من که کراتین کردم فقط یه بار خودش اتو کشید و نیاز به اتوی مجدد نبود و گفت بعد ۳روز برو حموم و ...

مرسی عزیزم من  از هر کی میپرسم میگ تا سه روز اما من بعد 24 ساعت گفت برو حموم

موادش خوب نبوده منم پارسال کراتین کردم با حموم اول قسمتی از موهام موج گرفت ولی دختر داییم ۱ ساله کراتین داره اصلا تکون نخورده موهاش 

خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه خودت رو ازم دریغ کردی نه نعمت هات رو. خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم خدا جون همیشه 
دقیقا همین.. من ب موهای خودمم ایقد ماسک و روغن ارگان میزدم بخدا بهتر میشد 

اره ببر درست کنه شامپو هم نگو الکی بهانه نکنه. اینکه کراتین نگرفته یعنی اتو کشی اون ناحیه کافی نبوده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا