2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست
هیچی نگو بهش چون اشتباه خودش بوده. من اولین حموم بعد کراتین موهام رفتم با شامپو سولفات دار موهامو ش ...

خودمم همین حدسو میزنم فقط دوست دختر فضول داداشم  همکارشه بش گفته بگمونم ایقد عصبی شدم ک حد نداره همینجور موندم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم همین حدسو میزنم فقط دوست دختر فضول داداشم  همکارشه بش گفته بگمونم ایقد عصبی شدم ک حد ندار ...

اگه چیزی گفت بگو چطور بقیه اش خراب نشده فقط همین قسمت خراب شده؟؟

با این چیزایی که تعریف کردی معلومه این کراتین کار کلا کارش خوب نیست.باید موهاتو برات درست کنه ، اگه نکرد همونجا به مدیر سالن بگو

عزیزم این همه دردسر چرا ،فداتشم کراتین مو رو انجام که داد دیگه فقط تنها کاری که باید انجام بری شامپو ...

اره عزیزم حرفت درسته این نمیدونم چرا کلا روش کارش متفاوت بود 

اره کامل خشک کردم اما هنوز رو شونه هامه تو حموم موج داره 

منم اوایل اینجوری بود بعد کم کم یاد گرفتم چجوری خوب سشوارش بزنم ازبرج۱۱تا الان اخ نگفته بااینکه از شامپو گلرنگ استفاده میکنم ماسک هم نمیزنم😃

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اگه چیزی گفت بگو چطور بقیه اش خراب نشده فقط همین قسمت خراب شده؟؟ با این چیزایی که تعریف کردی معلومه ...

اره همینو میگم خودش صاحب سالن... اما من نمیدونم میاد ی عالمه ماسک میزنه و در نهایت میگ درست شد

چجوری سشوار میزنی؟ 

باید سشوار رو حالت گرم بزاری 

خوب موهاتو سشوار بکشی درحدی که موهات گررم بشن خیلی لخت میشن قبلش روغن بزن به موهات روغن آرگان عالیه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
همیکارو میکنم اما موج داره خیلی 

پس باید برگردی پیشش ترمیم کنه

بعدش موجاش بیشتر شد؟ تا. کی برات موند؟ 

اره بیشتر و بیشتر میشد موجاش موج افتاده موهات موادش خوب نبوده  

خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه خودت رو ازم دریغ کردی نه نعمت هات رو. خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم خدا جون همیشه