2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

197 بازدید | 20 پست

دو تا بچه کوچیک دارم از صب تا ساعتی که باباشون میاد اذیت نیستم و بهم ریختگی خونه س که جمع میکنم اما همینکه باباشون میاد دردسرای من شروع میشه هر چقدر میگم به بچه خودکار نده میده تمام مبل و دیوارا و میر تی وی و کابینت خط خطیه 

یا وسیله ای رو که می‌دونن من نمی‌دم به باباشون میگن و میده و خرابکاری 

اصلا از من تصویر یه مادر بد براشون ساخته 

الان دخترم  ازش خواستت با لپ تاپ کارتون ببینه من گفتم لپ تاپ اجازه نیست وقتی تی وی در دسترسه چون دختر کوچیکم خرابش می‌کنه و دکمه هاشو می‌کنه یا روش میشینه دخترم کلی گریه کرد که چرا لپ تاپ مال مامانه مال تو باشه 

هر چقدر میگم نده و همکاری کن هی میگه سخت میگیری الآنم سر اینکه در بطری آب رو برای دخترم باز کرده و همه رو ریخته رو مبل باهاش بحث کردم که هر چی میخواد انجام نده باز مسخره بازی درمیاره

چرا حرص میخوری مهربون باش، خرج مبل و دیوار و لپ تاپ بوار رو دستش تا بفهمه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب باهمسرت هماهنگ کن بر خلاف من برخورد نکنه باهاشون

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

یا اینکه شماهم از شوهرت بهتر بشو بسوزه😁 هر چی باباشون نه آورد تو آره بیار این راه واسه وقتیه که باهم به صلح نرسیدید

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

براش مهم نیس میگه سخت میگیری خط خطی باشه چه عیبی داره همه می‌دونن بچه داریم میگه پاک هم نکن نمی‌خواد ...

متاسفانه بابای خوبی دارن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خب وقتي ميريزه شما جمع نكن هرچيم خراب كردن بگو بايد درستش كني خودش ادم ميشه

بهم ریختگی مهم نیس برام بالاخره جمع میشه

اما خرابکاری رو نه 

میگه سخت میگیری بچه ن بذار راحت باشم 

بخدا هر روز بچمو بخاطر تن خط خطی شده ش حموم میبرم پوستش خشک شده دیگه همش با خودکار باباش پاها و صورت و دستاشو خط خطی میکنه