2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
باور کن اینکه بچه هر چی بخواد انجام بشه معنیش این نیست که بابای خوبیه  خیلی چیزا مناسب بچه نیس ...

منم خونه اولمون پر از نقاشیام بود دیوارا🤣🤣🤣تازه خونه اجاره ای🤣🤣🤣🤣دعوامم میکردن  ولی به کارم ادامه میدادم🤣🤣🤣

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نه نمیاره کلا روش تربیتی خانوادکیشون اینه بچه ن دیگه بذار راحت باشن

البته تا حدودی حق با شوهرته، تا هفت سالگی نباید محدودیتی برای بچه گذاشت.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
البته تا حدودی حق با شوهرته، تا هفت سالگی نباید محدودیتی برای بچه گذاشت.

شما بچه داری؟

مشکلی با اینکه بچه ت یه پارچه آب رو مبل روشن خالی کنه و لکه ش بمونه نداری؟ یا مثلا چیزی بشکنه؟

این یکی رو معتقده باید پاک شده! کلافه م از دستش

میفهمم چی میگی سخته تو تربیت بچه مادر و پدر هماهنگ نباشن. آزادی بیش از اندازه به بچه دادن خوب نیست مخصوصا الان که هر وسیله ای خراب بشه راحت نمیشه جایگزینش کرد 🤦🏻‍♀️

شما بچه داری؟ مشکلی با اینکه بچه ت یه پارچه آب رو مبل روشن خالی کنه و لکه ش بمونه نداری؟ یا مثلا چی ...

چرا خیلی مشکل دارم، عزیزم من مجردم، ولی هیچ وقت حوصله بچه داشتن ندارم، چون مادر بودن کار سختیه، پذیرششو ندارم، بچه هم نمیارم. چون اگه بیارم اول به بچه بعد به خودم ظلم کردم، مادر بودن اعصاب فولادین میخواد که متاسفانه قبل بارداری هیچکی به ادم نمیگه، فقط میگن بچه بیار بچه بیار.