سلام به همه نی نی سایتی های عزیزم...چند وقته دختر خالم هردو کلیه هاش از کار افتادن و الان دنبال کیله میگردن دکتر گفته از خانواده یا فامیل نزدیکتون باشه بهتره منم میخوام کلیه خودم رو بهش بدم از این ورم یه مقداری پول بابت اهدا ازش بگیرم...به نظرتون میتونم با یه کیله زندگی عادی داشته باشم یا خودمم بعدا به دردسر کلیه گرفتار میشم...ممنون میشم راهنمای کنید
هیچوخت نمیتونی زندگی عادی داشته باشی جای بخیه رو شکمت میمونه بعد خیلی باید رعایت کنی خیلی چیزا پرهیز کنی خیلی از تفریحاتت بگذری تازه همش استرس اینو داری ک نکنه اون یه کلیمم چیزیش بشه خدا یه چیزی میدونسته ک دوتا کلیه داده حیفی بخدا باز خودت میدونی ولی مطمنم بعدا پشیمون میشی
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اره با یه کلیه میتونی زندگی کنی ولی سخت میشه حتی تو ازدواجت اینا بعد خدای نکرده یه کلیت چزییت بشه چی فک کردی کی میخاد بت کلیه بده کلیه دوم مثه چرخ زاپاس میمونه☺️
سلام عزیزم حال دختر خاله تون خوبه پیوند چطور بود منم پسرم می خواد پیوند بشه احت ...
سلام خانومی اره عمل کردم حدود دوماهی میشه تا یک ماهی درد زیاد داشتم الان درد ندارم مگه بخوام کار سنگین انجام بدم..انشالله که گل پسرتون به سلامت عملش انجام بشه اگه شما دهنده هستید که واقعا دل بزرگی دارید
سلام خانومی اره عمل کردم حدود دوماهی میشه تا یک ماهی درد زیاد داشتم الان درد ندارم مگه بخوام کار سنگ ...
سلام.وقتت بخیر خوبین؟ منم میخوام اهدا کنم کلیمو.جسارتا از تجربتون از قبل عمل و بیمارستان و بعد عمل و درد کلیه بعدش ..کلا از تجربه عملتون میفرمایین؟ بنده میترسم یکم.برات مشکلی پیش اومد؟ الان کلا سلامتی؟ دکتر چیزی هشداری نداده؟