2777
2789
عنوان

پیوند کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6026 بازدید | 78 پست

هیچوخت نمیتونی زندگی عادی داشته باشی جای بخیه رو شکمت میمونه بعد  خیلی باید رعایت کنی خیلی چیزا پرهیز کنی خیلی  از تفریحاتت بگذری تازه همش استرس اینو داری ک نکنه اون یه کلیمم چیزیش بشه خدا یه چیزی میدونسته ک دوتا کلیه داده  حیفی  بخدا باز خودت میدونی ولی مطمنم بعدا پشیمون میشی

عزیزم  میدونم دختر خالتو دوسش داری و میخای بهش کمک کنی ولی هرگز  کلیتو نده با یه کلیه زندگ ...

سلام عزیزم مرسی بابت محبتت فعلا چند تا آزمایش دادیم ببینیم چی میشه ..میدونم سخته هی نمیرم سخت باشه عیبی نداره😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=303740175]هیچوخت نمیتونی زندگی عادی داشته باشی جای بخیه رو شکمت میمونه بعد  خیلی باید رعایت کنی خیلی چیزا ...[/QUO

از چند نفرم پرسیدم همینو گفتن ولی پیش دو تا دکتر رفتم میگفتن برات مشکلی پیش نمیاد ...خیلی میترسم 😢

اره با یه کلیه میتونی زندگی کنی ولی سخت میشه حتی تو ازدواجت اینا بعد خدای نکرده یه کلیت چزییت بشه چی فک کردی کی‌ میخاد بت کلیه بده کلیه دوم مثه  چرخ زاپاس‌ میمونه☺️

سلام عزیزم حال دختر خاله تون خوبه  پیوند چطور بود  منم پسرم می خواد پیوند بشه  احت ...

سلام خانومی اره عمل کردم حدود دوماهی میشه تا یک ماهی درد زیاد داشتم الان درد ندارم مگه بخوام کار سنگین انجام بدم..انشالله که گل پسرتون به سلامت عملش انجام بشه اگه شما دهنده هستید که واقعا دل بزرگی دارید

سلام خانومی اره عمل کردم حدود دوماهی میشه تا یک ماهی درد زیاد داشتم الان درد ندارم مگه بخوام کار سنگ ...

سلام.وقتت بخیر خوبین؟ منم میخوام اهدا کنم کلیمو.جسارتا از تجربتون از قبل عمل و بیمارستان و بعد عمل و درد کلیه بعدش ..کلا از تجربه عملتون میفرمایین؟ بنده میترسم یکم.برات مشکلی پیش اومد؟ الان کلا سلامتی؟ دکتر چیزی هشداری نداده؟