کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
الان خودتون یکی بیاد بگه عاشقتم دوست دارم چه حسی داری؟ ی مدت بعد زده میشی میگی بعدی! هار میشن بعضیا! چرا! نمدونم والا! ذات انسان پسته شاید! زیاده خواهه! بیشرفیه! شاید انتظاراتی که تو تصوراتش داشته اون نشده و دل زده میشه
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خیرالامور ، اوسطها . افراط و تفریط در هیچ موردی خوب نیست .
دوم ، در مورد یک رابطه ، قبول ندارم که رابطه ای ناگهان سرد بشه . رابطه ی عاطفی مثل یک گیاهه که توی گلدون باید بهش رسیدگی کنی ، مرتب ابیاری و کود دهی و نور و ... میخواد ، گاهی باید گلدون رو عوض کنی ، گاهی دمای محیط رو و ... . اگر نه دائما شاداب و بالنده نخواهد موند . نیاز به رسیدگی داره . هیچوقتم ناگهانی خشک نمیشه ، خیالتون راحت .
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....