2777
2789

چرا همه چی زیادش بده ؟

خیلی جاها دیدم زن و شوهر که کلی عاشق هم بودن ، بعد یه مدت بدون هیچ دلیلی از هم سرد میشن

دلیلش چیه ؟

اگر میخواید توهین/بحث/دعوا کنید با یه خداحافظی مارو خوشحال کنید

کاربر آقا هستم

اینطور نیست به جنبه ی هر دو طرف بستگی داره..

خدافظ!

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیز زیادی دل آدمو میزنه خب 

حالا اگه همون شخص تو شرایط بد بود مثلا شوهرش آدم خوبی نبود، خیانتکار بود،دست بزن داشت و ... آرزوی این حالو میکرد

کاربر آقا هستم

عشق از بین رفته

چیزی ک عشق رو زنده نگه میداره قربون صدقه و چسبیدن به هم و ماچ و بوس نیست

فاصله هست،،،وقتی مرد به علایقش برسه 

زن به علایقش برسه کلاس بره کتاب بخونه یه فاصله این وسط ایجاد میشه همون عشق رو تر و تازه نگه میداره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

هیچ چیز اتفاقی و بی دلیل نیست 

مطمئن باش یک نوع یک  نواختی تو این رابطه بوده 

که همه چیز رو تکراری کرده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دروغه منوشوهرم بیش از حد عاشق همیم ده ساله اصلا ازهم خسته نشدیم روز به روز عاشق ترم میشیم

چنتا تاپیک خوندم بعد بچه دار شدن زنه کلا هیچ حسی به شوهرش نداشت

کاربر آقا هستم

الان خودتون یکی بیاد بگه عاشقتم دوست دارم چه حسی داری؟ ی مدت بعد زده میشی میگی بعدی! هار میشن بعضیا! چرا! نمدونم والا! ذات انسان پسته شاید! زیاده خواهه! بیشرفیه! شاید انتظاراتی که تو تصوراتش داشته اون نشده و دل زده میشه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

اولا که 

خیرالامور ، اوسطها . افراط و تفریط در هیچ موردی خوب نیست . 

دوم ، در مورد یک رابطه ، قبول ندارم که رابطه ای ناگهان سرد بشه . رابطه ی عاطفی مثل یک گیاهه که توی گلدون باید بهش رسیدگی کنی ، مرتب ابیاری و کود دهی و نور و ... میخواد ، گاهی باید گلدون رو عوض کنی ، گاهی دمای محیط رو و ... . اگر نه دائما شاداب و بالنده نخواهد موند . نیاز به رسیدگی داره . هیچوقتم ناگهانی خشک نمیشه ، خیالتون راحت . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....