2777
2789
عنوان

با عنوان خواهر شوهر و عروس

183 بازدید | 7 پست

خانما داداشم آذر ماه پارسال عقد کرده تا الان با زنداداشم هیچ مشکلی نداشتیم خیلیم صمیمیم 

ولی بعضی حرفاش بهم برمیخوره منم نمیدونم چه واکنشی نشون بدم خب مثلا درسته صمیم ولی دلم میخواد اون احترامه بینمون باشه ولی بعضی وقتا اصلا رعایت نمیکنه...

آخه قبل از اون قرار بود من و پسر خاله زنداداشم باهم ازدواج کنیم حالا بنا ب دلایلی نشد.. مثلا هی میاد میشینه پیشم میگه میخوام فلانی و برا پسرخالم بگیرم خب عزیزدلم این جار زدن نداره که باهرکی میخواد خوشبخت بشه...

یا اونروز دعوتش کردیم باغ من برای استقبال ازشون رفتم جلو یه درست و حسابی بهم سلام نداد اصلا باهام حرف نزد

رف نشست رفتم پیشش پشتشو بهم برگردوند و...

منم دو روز باهاش اصلا حرف نزدم واکنش دیگه ای نداشتم

ولی نمیدونم چه رفتاری داشته باشم الان باهاش یکم تو این مورد سیاستم ضعیفه🥲😂

برم رک و راست بهش بگم چرا ناراحتم؟ چه راهیو پیشنهاد میدین

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

من باشم محلش نمیذارم دورو برشم نمیرم خودش درست میشه..سعی میکنم مثل خودش رفتارکنم

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاصله رو حفظ کنید

نیازی به صمیمیت با کسی که جنبه ش رو نداره نیست

بهشون حتما احترام بذارید اما زیاده روی هم نکنید که خودتون دلشکسته بشید

رازها و مسائل خصوصی خودتون رو اصلا با ایشون در میون نذارید و در مسائل خصوصی ایشون هم تجسس نکنید

وای تو رو خدا ول کن زن داداش و جاری و خواهر شوهر رووو… واقعا صمیمی شدن ندارن، شما رابطتو فقط در کمال ادب ببر جلو اصلنم برات مهم نباشه که باهات حرف میزنه یا نه، سلام میکنه یا نه، اون شعور خودشو نشون میده شما هم با ادبت شعور خودتو نشون بده

هر وقتم شروع کرد حرفی بزنه که فکر میکنی اذیتت میکنه همون موقع بپر وسط حرفش و بگو وای ببخشید من میخوام برم دستشویی، یا مثلا حرفشو قطع کن بگو مامان چایی میخوری راستی شکلاتا کجاست؟؟

قشنگ میفهمه الکی داره حرف میزنه و شما ذره ای برای حرفاش اهمیت قائل نیستین و ناخودآگاه دهنشو میبنده

به نظرم هر وقتم داشت حرف عادی میزد تو هم شروع نکن پا به پاش به حرف زدن فقط سرتو تکون بده و بگو درسته

کلا خواهر شوهر و جاری و زن داداش نداره یه نفر اون وسط همیشه پیدا میشه که دنبال زیر بغل ماره ، بهترین استراتژی هم جلوگیری از صمیمیت بی مورده

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
وای تو رو خدا ول کن زن داداش و جاری و خواهر شوهر رووو… واقعا صمیمی شدن ندارن، شما رابطتو فقط در کمال ...

راس میگی 

سلام صمیمی نشو  رفت وامدت رو هم کمتر کن خوب شد ازدواج نکردی دوباره بااون فامیل خدا دوستت داشت ...

همون بهتر که ازدواج نکردم همینجوریشم داره دیوونم میکنه😑😂