2777
2789

چندراه معرفی می‌کنید که همیشه خونه تمیز داشته باشم ؟ هرچقدر تمیز میکنم فردا بازم میبینم انگار نه انگار ، دلم میخواد زیر و روی خونم تمیز باشه اما همیشه فقط در حد سطحی تمیز کردن میتونم انجام بدم خیلی هم وقت میذارما    اما نمیدونم چکار کنم   چندتا از قلق های خودتون رو میگید لطفا 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من اتاق خودمو چی بشه تمیز کنم

هروقت فکر میکنم دو فردای دیگه عروسی کنیم چجوری باید یه خونه و تمیز کنم اعصابم نابود میشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم سبک خونته،مثلا من خونم مدرن نیست و هرچی جم میکنم چون وسایلمو قدیمیه باز مثل خونه های دیگه نمیشه

من تمام وسایلامو عوض کردم   و خونم هم جدید سازه   واقعا پتانسیل اینکه هرروز برق بزنه رو داره منتها نمیدونم چرا جمع نمیشه

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

عزیزم من زیاد تمیز کاری میکنم همه هم دعوام میکنن که چه کاریه فکر میکنن فقط باید برا مهمان تمیز کرد که من مخالفم از زیر و رو یک اتاق شروع میکنم کل تخت و تو کمدها همه جا رو تمیز میکنم میرم بعدی ولی دو سه روز طول می‌کشه باز چند روز معمولی جارو‌میزنم و‌گردگیری تا بار بعد   

اول یه دثر کامل زیرو رویه خونه رو باید تمیز کنی اگه خودت میتونی خودت انجام بده نمیتونی یه روز کارگر بگیر بیاد برات حسابی تمیز کنه

بعدش دیگه باید تکیز نگه داری

یعنی مثلا نذاری اشپزخونه چرب بشه و بمونه

یا هرروز بیدار میشی اول خونه رو مرتب کن و گردگیری کن تا تا شب تمیز بمونه

من شنیدم وقتی ورودی خونه و جاکفشی شلوغ و کثیف و نامرتب باشه هر کاری کنی خونه جمع و جور و مرتب نمیشه حالا میخوام امتحان کنم هر روز صبح از ورودی و جاکفشی شروع کنم ببینم چی میشه

عزیزم من زیاد تمیز کاری میکنم همه هم دعوام میکنن که چه کاریه فکر میکنن فقط باید برا مهمان تمیز کرد ک ...

روزی چندساعت تمیزکاری میکنی ؟ 

نکته اول بایدهر وسیله ای برداشته میشه  تمیز کنی وبزاری سرجاش نکته دوم برای تمیز کاری عمقی برنامه ریزیکن در طول ی ماه کل خونه تمیز بشه،سوم اگه بچه داری مسولیت  داشته باشه برای وسایلش وتنیز کردنش

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
تو بمن بگو چقد هزینه میخاد نوسازی دکور و جدید کردن وسایل 😬

حدود ۷۰ میلیون رنگ و نقاشی و کناف سقف و کناف پشت TV  و یکم تغییرات جزئی دیگه شد    مبل و فرش و پارسال چکی گرفتم    کابینت زدم شد ۲۰ تومن پارسال   بقیه وسایل هم ب مرور عوض کردم    اصلا نمیشه یکدفعه همه رو عوض کرد