2821
2789
عنوان

بی بی چک

121 بازدید | 11 پست

شماا تو ای بی بی چک هاله میبینید

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
چرابازش کردی من نمیبینم

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزایی میبینیم چمد روز مونده به موعدت؟

یک روز گذشته

اره یه حاله ضعیفی داره ،چند روز از موعد گذشته؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بزار چهارروز بگذره اگه پری نشدی ازمایش بده

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

عزیزم هاله ی مثبت دیده میشه،ولی اگه 5دقیقه اول افتاده قابل اطمینانه، اگر نه که کاذبه

بنظرم یکی دیگه فردا صبح بزن انشالا به مثبت خوشگل تحویل میگیری

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
2823
2791
2779
2792