2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

101 بازدید | 9 پست

سلام پسرم از ساعت 4و نیم بعد از ظهر که ناهار خورد دیگه چیزی بهش ندادم دخترم لج کرد گفت دوباره بریم هیات پسر 6 ساله ام خیلی خسته بود اونجا هم خیلی گرم بود لج کرد زد زیر گریه جیغای وحشتناک اصلا نمیشد آرومش کنم من دو تا مشت بهش زدم گفتم حداقل از اینجا ببرمش بیرون نمیومد آخه  بیرون که رفتیم جیغ اش بیشتر شد یه دفعه برا 30 ثانیه کلا چشاش رفت بعد به هوش اومد زنگ زدم اورژانس گفت خدا را شکر تشنج نبوده اومدیم خونه سرحال بود شام بهش دادم الانم خوابه چند بار بیدارش کردم هوشیاره  ولی خودم استرس دارم چی میشه یعنی  با حضرت زهرا 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

توروخداچرابچه هاروانقدرمیبریدهیئت. اخه این طفل معصوما چکاربه این چیزادارن می ارزه واقعا

چه ربطی داره  

ما از بچگی بچه هامون رو میبریم هیت تا لطف امام حسین شامل حالشون بشه 

این اتفاق که واسه بچه افتاده  چه توی خونه بود چه بیرون بود اینجوری میشد 

چه ربطی داره   ما از بچگی بچه هامون رو میبریم هیت تا لطف امام حسین شامل حالشون بشه  این ...

چون بچهشماچیزیش نشده قرارنیست بقیه هم هیچیشون نشه بچه بیچاره عصبی شده مثلاتشنج میکرد لطف امام حسین بود التماس تفکر

چون بچهشماچیزیش نشده قرارنیست بقیه هم هیچیشون نشه بچه بیچاره عصبی شده مثلاتشنج میکرد لطف امام حسین ب ...

مگه شما عروسی میرید آهنگ با صدای بلند نمیذارید ؟همه جا شلوغ نیست ؟شما بچه هاتون رو عروسی نمیبرید ؟

نه اصلا ربطی به هیات نداره اتفاقا هنوز مداحی شروع نشده بود بچه من هم خسته بود هم گرسنه هم اونجا گرم بود من نباید تو اون شرایط بچمو میزدم   من هر دو بچه هامو از امام حسین گرفتم  هردوشون نذر علی اصغر امام حسینه