2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین 😁💚

عاشق چایی های لاهیجان هستم

من ساروی هستم

اومدم شهرتون عالیه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
حیف من شمالی هستم عاشق دریاچه ارومیه بودم برادرم ارشد رو دانشگاه ارومیه خوند ما با ماشین رفتیم ر ...

آره خودمم دلم میسوزه وقتی یادش میوفتم:) 

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

اون که حسابش جداس  ولی شهر ما ناشناخته اس

ماهشهر ؟!

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ارومیه. نزدیکیم

کجایی؟ 

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

تازه کلوچه هاتونو زدیم ب بدن

نوش جونتون 💚

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز