2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 42 پست
چرا شوهرت خودش بهت نمی‌ده و به مادرش میگه بهت بده

دوبار کلا این کار کرد پشیمون شد از کارش چون هرچی بیاره خونه من بیشترشو موقع تقسیم میدم مادر شوهرم کمشو برای خودم برمیدارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی کل مطلب اینه مادر شوهرم سهم منو اگه چیزی بره خونشون نمیده 

به شوهرت بگو غذای منو بیار خونه خودم نه مادرت 

البته غذا نذری به قسمت هم هست 

به نظرم مستقیم بهش بگو دیگه چیزی که واسه منه را به کسی نبخش

تو الان باید فقط به نی نی و شوهرت فکر کنی بزار غذاتو بده به کسی بزار دعوت نکنه مگه تو کمبود داری خدا ...

نه اصلا ول کردم از این حرصم گرفته تو که کارتو کردی برای چی غروب زنگ زده به شوهرم می دونست به من همسرم میگم تا دید خواهر شوهرم نبرد زنگ زد زودی بهش گفت غذا هست زنت نخواست تو که کارتو کردی این زنگ زدنت چیه ادا ها چیه به خدا یادم رفته بود گفتم نذری امام حسین ولش کن ولی رفتارش آتیشی میکنه 

هیچی کل مطلب اینه مادر شوهرم سهم منو اگه چیزی بره خونشون نمیده 

دلت خوشه من ظرفمم بیفته خونشون نمیده، خودم همون لحظه باید خالی کنم بردارم. اونبار برای گوشت چاقوی تیز میخواست بردم موقع برگشتن جلو مهمونا چاقوی گنده رو برداشتم بردم چون اصلا قابل اعتماد نیست سالم بمونه یا خودش اصلا بخواد پس بده

به شوهرت بگو غذای منو بیار خونه خودم نه مادرت  البته غذا نذری به قسمت هم هست  به نظرم مس ...

گفتم بهش تا الان تو این ۸ سال صدامو در نیاوردم هیچی گلگی نکردم واسه همین امروز واقعا دلم شکست که یعنی این آدم اندازه ارزن برام ارزش قائل نیس 

گفتم بهش تا الان تو این ۸ سال صدامو در نیاوردم هیچی گلگی نکردم واسه همین امروز واقعا دلم شکست که یعن ...

تو هم مثل خودش رفتار کن اصلا احساس کن ادم بی ارزشیه وجود نداره تلافی کن حساب کار دستش بیاد 

مقصر همسرتون 10 تا غذا آورده ی توک پا دوتاش میداد به مادرتون میگفت سهم غذای فلانی خوبه همسایه هستن و ...

منم هیچی به مادر شوهرم نگفتم به همسرم گفتم تقصیر توعه دو تا چیه همون یه دونه خودمو میدادی