2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین نود درصدخانوما همینیم

تنها دلخوشی من بچمه 

وگرنه تو بگو یه ثانیه تحملش میکردم ؟ نه 

با اینکه شاغل نیستم ولی اگه بچه نداشتم اصلا حمایت خانواده هم ندارم ولی فردا جدا میشدم حق طلاقم دارم 

هرجا مشاعره بود تگم کنید

ببین نود درصدخانوما همینیم تنها دلخوشی من بچمه  وگرنه تو بگو یه ثانیه تحملش میکردم ؟ نه  ...

بخدا منم با دوتا بچه بریدم از بی محبتی های شوهرم از خستگی و بچه داری دم غروب دعوامون شد طفلی بچه ها م اومده بودن منو میبوسیدن و شعر می‌خوندن میگفتن مامان میخواییم حالت بهتر بشه

بخدا منم با دوتا بچه بریدم از بی محبتی های شوهرم از خستگی و بچه داری دم غروب دعوامون شد طفلی بچه ها ...

عزیز دلم خدا حفظشون کنه ایشالا خیرشونو ببینی تورو ب هرچی می‌پرستی حتی اگه از شوهرت متنفری جلوی اونا بروز نده 

گناه دارن غصه میخورن واقعا 

بچه من دوسالش هم نشده یه ذره صدامون بره بالا هول می‌کنه میاد میچسبه بهم حتی دوسه بار گریه کرده 

منم دیگه کامل دعوا و بوسیدم گذاشتم کنار بخاطرش 

بذار حداقل روح و روان سالم داشته باشن بچه هامون 

هرجا مشاعره بود تگم کنید

والا من ک هم تنها تر هم از دست کاراش، بی اعصابتر داغونتر دل شکسته تر بی اعتمادبنفس تر بی پناه ت ...

تو دوران دانشگاه با یه پسری دوست بودم مادرش مارو از هم جدا کرد نذاشت ازدواج کنیم هر وقت یادش میفتم میگم خدا از مادرش نگذره که زندگی چند تا جوونو بهم زد کاش هر کس با کسی که عاشقش بود ازدواج میکرد