2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه من با اینکه گوشیمو بدم دستش مشکلی ندارم ولی اون بمن گوشیشو نمیده میگه گوشی یچیز شخصیه

خب شمام بگید شخصیه 

کلا عزیزم هر چقد رو‌یه موضوعی حالا هر چی گوشی یا هر چیزی حساس باشی بیشتر از اون سواستفاده میکنه

قشنگ رها کن بگو‌بخند عشقتو بکن اصلا به اینجورچیزا فکرم نکن اصلا چیز مهمی نیست

خب شمام بگید شخصیه  کلا عزیزم هر چقد رو‌یه موضوعی حالا هر چی گوشی یا هر چیزی حساس باشی بیشتر ا ...

میترسم میگم نکنه با کسی مشغوله ولی خودش میگه تو بمن شک داری میگم خب گوشیتو بده دستم تا بهت شک نداشته باشم

من سالهاس شوهرم رمز گوشیشو عوض نکرده همه هم بلدن با اینکه گوشیشو بردارم حتی بدون اجازه مشکلی نداره ولی من کلا دست نمیزنم و وقتی بردارم اجازه میگیرم مثلا برا تماسی چیزی

میترسم میگم نکنه با کسی مشغوله ولی خودش میگه تو بمن شک داری میگم خب گوشیتو بده دستم تا بهت شک نداشته ...

عزیزدلم بذار بهت یه چیزیو بگم از دست دادن تو تاوان خیلی خیلی زیادی داره از دست دادن ادمای مجازی با یه دکمه بلاک 

فکر و روح تو انقد باارزشه که سر این چیزا خوردش نکن اتفاقا اگه چیزیم نباشه و حساسیت تو رو میبینه خیلی سواستفاده میکنه اگه ببینه اصلا واست مهم نیست بهت قول میدم سراغ این جور چیزام نمیره مطمئن باش

عزیزدلم بذار بهت یه چیزیو بگم از دست دادن تو تاوان خیلی خیلی زیادی داره از دست دادن ادمای مجازی با ی ...

حرفت درسته من قبلنا اینجوری نبودم اصلا کاریش نداشتم اصلا بهش گیر نمیدادم اعتماد داشتم ولی وقتی دیدم تو خونه گوشبش رو سایلنته یا وقتی گفتم بده دستم نداد شک کردم

حرفت درسته من قبلنا اینجوری نبودم اصلا کاریش نداشتم اصلا بهش گیر نمیدادم اعتماد داشتم ولی وقتی دیدم ...

البته حق با شماس شوهر من خیلی زرنگه و باهوش میدونم خیانت نمیکنه ولی من چون دوسش دارم خیلی حساسم بهش باید سعی کنم ازین حساسیتم کم کنم وگرنه خودم از بین میرم

حرفت درسته من قبلنا اینجوری نبودم اصلا کاریش نداشتم اصلا بهش گیر نمیدادم اعتماد داشتم ولی وقتی دیدم ...

عزیزم‌من بارها اینو به چشم دیدم از اشنا ها و فامیل که طرف فقط دیده خانومش نقطه ضعفش اینه خواسته اذیتش کنه

درحالیکه یه نفرم میشناسم گفته برام مهم نیست اگه هم بخوای این کارو بکنی و اون طرف همسرش هیچوقت خیانت نکرده

نقطه ضعف نده بهش حتی اگه حرفشم بیوفته بگو واسم مهم نیست این موضوع این تویی که تاوان بزرگی قراره تو زندگیت بدی نه من این تویی که زن زندگیو از دست میدی نه من...!