2777
2789
عزیزم‌من بارها اینو به چشم دیدم از اشنا ها و فامیل که طرف فقط دیده خانومش نقطه ضعفش اینه خواسته اذیت ...

همون متاسفانه نقطه ضعف نشون دادم الان داره میتازونه البته چندبار باهاش دعوا کردم ازم ترسیده بااینکه مغروره نمیخواد ضعف نشون بده ولی ازم حساب هم میبره یبار جلوی خواهرزاده هاش جوگیر شد میگفت من دوست دخترمو فردا میارم مهمونی گه دعوت داشتیم داشت با پول شرط بندی میکرد مسخره میکرد و میخندید منم عصبانی شدن جلوی خوارزاده هاش ببخشید اینجوری میگم قشنگ ریدم بهش تا دهنشو کلا ببنده که بست

همون متاسفانه نقطه ضعف نشون دادم الان داره میتازونه البته چندبار باهاش دعوا کردم ازم ترسیده بااینکه ...

خب ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس تا الان حساس بودی از این به بعد سعی کن نباش مهم نیست والا همه ما از سرشونم زیادیم کیو میخوان از ما بهتر پیدا کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس تا الان حساس بودی از این به بعد سعی کن نباش مهم نیست والا همه ما ...

دقیقا همین حرف تورو تو دوران نامزدی بهم میگفت باور نمیکرد من قبول کردم باهاش ازدواج کنم ولی الان میشینه برای من از دوست دختر حرف میزنه

دقیقا همین حرف تورو تو دوران نامزدی بهم میگفت باور نمیکرد من قبول کردم باهاش ازدواج کنم ولی الان میش ...

ببخشید ولی قبول کنیم خودمون خیلی پرو و شاخشون کردیم

منم تباه بودم ولی الان شکز خدا اگاه شدم

نه بهش بی محلی میکنم نه خیلی تحویلش میگیرم خیلی عادی باهاش حرف میزنم 

ببخشید ولی قبول کنیم خودمون خیلی پرو و شاخشون کردیم منم تباه بودم ولی الان شکز خدا اگاه شدم نه بهش ...

شما چند وقته ازدواج کردید؟من ۶ماهه واقعا موندم چجوری باهاش برخورد کنم یبار بی محلی میکنم میبینم اونم بدتر میکنه یبار همش من میرم سمتش میبینم نه بابا خیلی خوشبحالشه تازه نازم میکنه ولله موندم دیگه

شما چند وقته ازدواج کردید؟من ۶ماهه واقعا موندم چجوری باهاش برخورد کنم یبار بی محلی میکنم میبینم اونم ...

من سه سال و نیمه ازدواج کردم

تا یه سال اول همسر من سم خالص بود🤣🤣🤣🤣

ببین وقتی میاد خونه میرم جلو سلام خسته نباشید میگم بعد میام میشینم یا به کارام میرسم اصلا بهش نمیچسبم اون خودش میاد طرفم 

ولی قبلنا خیلی با محبت میرفتم بغلش میکردم دیدم نه فک میکنم خبراییه🤣🤣🤣🤣الان نه بی محلی میکنم که ناراحت شه نه خیلی لوسش میکنم خیلی عادی برخورد میکنم مثل یه دوست

من سه سال و نیمه ازدواج کردم تا یه سال اول همسر من سم خالص بود🤣🤣🤣🤣 ببین وقتی میاد خونه میرم جل ...

شوهر من خیلی خشکه اصلا ازین حرکات انجام نمیده که بیاد سمتت ازون مرداس که باید بری سمتش و باهاش حرف بزنی قربون صدقش بری تا هر کاری برات کنه متاسفانه من همچین شخصیتی ندارم بیشتر مشکلاتمونم بخاطر همینه من منتظرم اون بیاد جلو اونم منتظره من برم سمتش

من سه سال و نیمه ازدواج کردم تا یه سال اول همسر من سم خالص بود🤣🤣🤣🤣 ببین وقتی میاد خونه میرم جل ...

مثلا برای شوهر من از سرکار بیاد بری بغلش کنی بوسش کنی اون اخلاق تخسش بهتر میسه ولی من بهش میگم سلام خسته نباشی که برای شوهر من جواب نمیده

شوهر من خیلی خشکه اصلا ازین حرکات انجام نمیده که بیاد سمتت ازون مرداس که باید بری سمتش و باهاش حرف ب ...

درست میشه اوایل ازدواجتونه به خاطر اون یه مدت بعد اخلاق همو پیدا میکنین 

من اوایل اولویت زندگیم همسرم بود ولی الان خودمم 

وقتی ببینه به خودت به ورزشت به کلاست به تفریحت میرسی و به خودت ارزش قائلی اونم بهت ارزش قائل میشه

فک نکنه که فکر و ذهن و اولویت فقط اونه و خودمون کار نداریم

درست میشه اوایل ازدواجتونه به خاطر اون یه مدت بعد اخلاق همو پیدا میکنین  من اوایل اولویت زندگی ...

دقیقا بره گمشه بابا به اندازه کافی ناراحتم کرده با بی محلیاش از فردا به خودم اهمیت میدم و میرم باشگاه و بهش کاری ندارم میخوام مدل رفتارم باهاشو عوض کنم 

مثلا برای شوهر من از سرکار بیاد بری بغلش کنی بوسش کنی اون اخلاق تخسش بهتر میسه ولی من بهش میگم سلام ...

عزیزم هر کس یه اخلاقی داره اگه اینجوری جواب میده اونطوری کن

عزیزم هر کس یه اخلاقی داره اگه اینجوری جواب میده اونطوری کن

نمیدونم چرا نمیتونم قربون صدقش برم یا برم بغلش کنم چون منم مثل اونم میخوام اون اینکارارو کنه نه من

دقیقا بره گمشه بابا به اندازه کافی ناراحتم کرده با بی محلیاش از فردا به خودم اهمیت میدم و میرم باشگا ...

ببین فقط بی محلی نکن که بگه اره ناراحتش کردم

نه اصلا مثل همیشه عادی برخورد کن

من خودم به شخصه قشنگ ارایشمو میکنم لباس خوشگلامم میپوشم باشگاهمم میرم کلاسمم میرم بیرون با دوستامم میرم تفریح دیگه

شوهره دیگه اول اخر کنارت هست از خودت و جوونیت لذت ببر اونم‌ببینه ناراحت نیستی و تو کار خودتی درست میشه

بخدا از شوهر من تخس تر و لجبازتر نبود تو این دنیا درست شد اینم درست میشه قول میدم

نمیدونم چرا نمیتونم قربون صدقش برم یا برم بغلش کنم چون منم مثل اونم میخوام اون اینکارارو کنه نه من

عزیزم اخلاق هرکسی متفاوته اگه میبینی با عزیزم و عشقم خوشحال میشه خوشحالش کن ولی نسبت به خودتم بی تفاوت نباش و اولویت خودت باش

ببین فقط بی محلی نکن که بگه اره ناراحتش کردم نه اصلا مثل همیشه عادی برخورد کن من خودم به شخصه قشنگ ...

آره منم میخوام هینجوری باشم که گفتی حق با توعه فقط حیف من دوست ندارم اینجا که باهاش برم تفریح ولی خب باشگاه و آرایش و لباس خوب رو میتونم انجام بدم