2777
2789
عنوان

چقدر مستقل بودن خانم ها مهمه

116 بازدید | 9 پست

این یکی دو روزه اینقدر تاپیک اینجا خوندم از بدبختی خانوما:(((( نقطه اشتراک همه هم وابستگی شون به همسر و نداشتن استقلال و شغل و درآمد بود که درنتیجه نمیتونستن خودشون رو از شرایطی که توش بودن نجات بدن:(((((

من یکی که واقعا خیلی دیر فهمیدم این موضوع رو. خانواده بسته سنتی ای نداشتما ولی خب اطرافم اکثریت خانم ها استقلال مالی نداشتن. منم از نظر شخصیتی دختر خجالتی ای بودم و اعتماد به نفس بالایی نداشتم. از اون طرف هم تو جمع مذهبی هایی بودم که مردسالاری و خونه نشینی زن رو می چپوندن تو دین و به خوردمون می دادن.

ولی خب کم کم تغییر کردم و فهمیدم استقلال مالی داشتن چقدر چقدر چقدر مهمه.

خیلی مهمه یعنی خیلیاااااااا

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم های شاغلی هم بودن که هم کتک خوردن هم خیانت دیدن و هم مجبور بودن ادامه بدن

این چیزها ملاک خوشبختی یک زن نبوده   نیست و نخواهد بود

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
خانم های شاغلی هم بودن که هم کتک خوردن هم خیانت دیدن و هم مجبور بودن ادامه بدن این چیزها ملاک خوشبخ ...

صددرصد ملاک خوشبختی نیست. این که یه خانم شاغل به هر دلیل تصمیم بگیره تو زندگی مشکل دارش بمونه(که خیلی وقتا علتش بچه ست)، خیلی فرق داره با وقتی که یه زنی با همه وجود میخواد نجات پیدا کنه ولی چون درآمد و پشتوانه ای نداره نمیتونه. اولی به هرحال قدرت انتخاب بیشتری داره، و دومی استیصال بیشتر.

من نمیدونم تا چه حد درسته

ولی یه دیدگاهی خوندم که میگف

وابستگی مالی زن به شوهرش 

مث وابستگی جنسی مرد به خانومشه

وقتی زن میخواد برا خودش خودکفا بشه از نظر مالی

مث اینکه مرد برا خودش خودکفا بشه واسه مسائل جنسی

هرکدوم از این نیازا اگه توسط یه نفر تامین بشه دیگه دلیلی برا زندگی متاهلی نیس

صددرصد ملاک خوشبختی نیست. این که یه خانم شاغل به هر دلیل تصمیم بگیره تو زندگی مشکل دارش بمونه(که خیل ...

من خانم بدون بچه هم دیدم که شاغل بود و خیانت دید ولی بازم نتونست دل بکنه و بره

ببین عزیزم من خوشبختی رو تو زنهای شاغل ندیدم هیچ وقت 

نه اینکه بگم شاغل بودن اصلا خوب نیست ولی ضامن خوشبختی هم نیست 

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
من خانم بدون بچه هم دیدم که شاغل بود و خیانت دید ولی بازم نتونست دل بکنه و بره ببین عزیزم من خوشبخت ...

خب من نمیخوام بگم ضامن خوشبختیه که، خوشبختی هزار فاکتور داره، رضایتی که آدم از زندگی شخصی ش، از رابطه ش با همسرش و و و و داشته باشه. ولی استقلال و توانمندی زن حداقل بهش کمک می‌کنه مثل خیلی از همجنس هاش در این حد استیصال رو تجربه نکنه.

خب من نمیخوام بگم ضامن خوشبختیه که، خوشبختی هزار فاکتور داره، رضایتی که آدم از زندگی شخصی ش، از رابط ...

طبق همون چیزی که بالا گفتم این استیصال دو طرفه اس

مثله اینه که بگیم اگه آقا تو مسایل جنسی نیاز به زنش نداش یا به عبارتی خودش نیاز خودشو تامین میکرد زندگیش بهتر بود

نه همچین چیزی نیس اتفاقا این نیاز های دوطرفه باید باشه

خب من نمیخوام بگم ضامن خوشبختیه که، خوشبختی هزار فاکتور داره، رضایتی که آدم از زندگی شخصی ش، از رابط ...

عزیزم همه زنها که امکان مستقل شدن از لحاظ مالی رو ندارن 

پس باید تو این مورد متکی به مرد باشن   اسلامم برای همین  تامین مالی زن رو بر عهده مرد گذاشته اونم با احترام نه توهین و منت