roseitaaa مدیر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 عنوان 🕯️ شمعم 😒 | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 118 پست خامووووش نمیشع از یازده شب روشنه هنوز خاموش نشده 😐 ینی الان به حاجتم میرسم یا غیرممکنه 🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) .... 1402/05/07 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 😌😌🥺🥺🥺 شبتت بخیرررررر خوشگلللممممم خواب منو ببینی😌 تا صب تو خوابم بودی😐😂 "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 تا صب تو خوابم بودی😐😂 🤣🤣🤣 وایییی این جمله تضمینیهه به خداا به هرکی میگم میاد میگه تا صب خوابتو دیدم🤣🤣🤣 چی دیدی اصن چطوری منو دیدی🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15205 اوییی خدا برا من دعا کرده بودی بمیرم برات چ زودم براورده شددد💔🤣🤣 بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15205 @roseitaaa @melikajbb بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 اوییی خدا برا من دعا کرده بودی بمیرم برات چ زودم براورده شددد💔🤣🤣 خدانکنه😌😌 دیدییییی حالللل کردییییی🤣😌 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 @roseitaaa @melikajbb ادم شدیی یا نع😒😒 وایی چقد حال میداد مری🤣🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15205 خدانکنه😌😌 دیدییییی حالللل کردییییی🤣😌 گمشو برا شما نبودااااا 😒🔪خودم نی نی یارااا کچل کردمم😌😒 بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15205 ادم شدیی یا نع😒😒 وایی چقد حال میداد مری🤣🤣🤣 ادم شدممممم ولی اگه برمم دیگه نمیاممم با اون کاربریم حال میکنم بی خبراز شماااا😉🤣🤣 بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 🤣🤣🤣 وایییی این جمله تضمینیهه به خداا به هرکی میگم میاد میگه تا صب خوابتو دیدم🤣🤣🤣 چی دید ... مسخرتو کردم😐😅گفتی خابمو ببینیمنم اینجوری گفتم🤥😂 "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 گمشو برا شما نبودااااا 😒🔪 خودم نی نی یارااا کچل کردمم😌😒 ازاد شدی ک🤣 "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15205 ازاد شدی ک🤣 عاررررررهههه 🤣🤣عاا تو چی میگفتی که همش انم نه 😒😒لامصب لغو زدمم بعد مثخر تو گل گیر کردمم قفلی زدم ب تاپیک ...اونم دستتون درد نکنه ب باد دادینش 😌🤣🤣دستتون طلا برین تاپیک تولد بیب هم بحرفین بره ب روز شده هااا بترکه 🥺 بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 عاررررررهههه 🤣🤣 عاا تو چی میگفتی که همش انم نه 😒😒 لامصب لغو زدمم بعد مثخر تو گل گیر کردم ... خاموش میخوندی؟ وای منم مث صگ پشیمون میشدم😑🤦🏻♀️🤣همش ان بودی گفتم خسته میشی ی وقت😂😂اوم دیدم یهو ترکیدمن میرم بقیع رو هم تگ کن "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15205 خاموش میخوندی؟ وای منم مث صگ پشیمون میشدم😑🤦🏻♀️🤣 همش ان بودی گفتم خسته میشی ی وقت😂😂 ا ... ارهه جر خثردمم ب معنای واقعیی نفهمیدیم یهوو لایک خواستم کنم دیدم نوشته شما معلق هستید پرام ریختت😐🤣🤣چشام خشک شد ب خداااا 😌🤣میام الان اونور ولی نمیدونم کیا هستن تو هم تگ کنن برامم بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 گمشو برا شما نبودااااا 😒🔪 خودم نی نی یارااا کچل کردمم😌😒 خیدییممم نی نییی نییییررر کیچیچیلل کریییدیمیمی گمشووو بابااا🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 ادم شدممممم ولی اگه برمم دیگه نمیاممم با اون کاربریم حال میکنم بی خبراز شماااا😉🤣🤣 😒😒😒😒😒😒 عاشغاللل بیشوووررررر بی شوررررر اکانت دیگه دارییییب؟ ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....