roseitaaa مدیر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 عنوان 🕯️ شمعم 😒 | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 118 پست خامووووش نمیشع از یازده شب روشنه هنوز خاموش نشده 😐 ینی الان به حاجتم میرسم یا غیرممکنه 🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) .... 1402/05/07 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 😂 رید منم توش فک کنم ارع😐😂😂 از اولش گفتم مثلا این لیوان ی حصاره براش نمیزاره باد بهش بخوره ب ... جا فیتیله لیوان تموم شد🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 لنتیی مگه نباید فیتیله ش تموم شه ؟ چرا تموم نمیشه پس مثلا شعله برسه به موم اب شدع و خاموش بشه ... نمد والا شاید فیتیلش زیاده 🤣خسته نمیشه این بشر 😑 "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 جا فیتیله لیوان تموم شد🤣🤣 پرتش کن بابا 🤥🤣 "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 پرتش کن بابا 🤥🤣 نمیخوامممم 🤣🤣🤣🤣 منم مریضممم نشستم چشامو دوختم بش حس میکنم شمعه دارع پوزخند میزنع🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 نمیخوامممم 🤣🤣🤣🤣 منم مریضممم نشستم چشامو دوختم بش حس میکنم شمعه دارع پوزخند میزنع🤣 دارع ب ریشت میخنده مریض🤣🤣بیکاری عااشوشوت کجاس🤦🏻♀️🤣 "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 دارع ب ریشت میخنده مریض🤣🤣 بیکاری عاا شوشوت کجاس🤦🏻♀️🤣 رف لالااا😌😌 من شبا نمی تونم بخوابم اگه شب بخوابم قطعا نصف شب بیدار میشم یا انقد وسط خواب بیدار میشم که خواب زهرم میشه برا همون الان سریال گذاشتم جلوم ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 رف لالااا😌😌 من شبا نمی تونم بخوابم اگه شب بخوابم قطعا نصف شب بیدار میشم یا انقد وسط ... عاااسریال یا گوشی؟ اخر کدوم؟ 😐🤣دلم کاربریمو میخاد لعنتی "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 عااا سریال یا گوشی؟ اخر کدوم؟ 😐🤣 دلم کاربریمو میخاد لعنتی الان که با تو دارم فک میزنم ولی تلویزیونم جلوم بازه😐🤣 عخیی گوگولی بدجایی خره دختره رو چسبیدی اخه بین اون همه ادم خو قطعا نی نی یار برات تگ میکردن ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 الان که با تو دارم فک میزنم ولی تلویزیونم جلوم بازه😐🤣 عخیی گوگولی بدجایی خره دختره رو چسبید ... 🤣🤣منم چشام داره میسوزه🤦🏻♀️اره اول اون گیر داد منم کلا دیگ قید کاربریمو زدم از قصه "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 🤣🤣 منم چشام داره میسوزه🤦🏻♀️ اره اول اون گیر داد منم کلا دیگ قید کاربریمو زدم از قصه 😒 برو بخواب دیگه 😒 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 😒 برو بخواب دیگه 😒 بباش توم برو "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 بباش توم برو من دارم فا ل میگیرم برا بقیه فلن🤣🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 من دارم فا ل میگیرم برا بقیه فلن🤣🤣🤣 کجا؟ کی؟ "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
__casey__ عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 719 من دارم فا ل میگیرم برا بقیه فلن🤣🤣🤣 عجیجم برم فعلا چشام میسوزهشبت ب قشنگی منبای بوس بتت "army" '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24068 عجیجم برم فعلا چشام میسوزه شبت ب قشنگی من بای بوس بتت 😌😌🥺🥺🥺 شبتت بخیرررررر خوشگلللممممم خواب منو ببینی😌 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....