ترم اول بود اصلا نفهمیدم که چیشد ولی ما ورودی های ۴۰۰ کلا دوتا دسته شدیم بعد یه پسره از همون برداشت به من پیام داد تو اینستاگرام همون ترم اول که من از تو خوشم اومده فلان منم تو گروه درسی خیلی خرابش کردم حالا همون گروهه پسراش هی از من پیش بقیه دانشجو ها تعریف میکنن تعریف ناجور که این از اون دختراست فلانه کارش همینه هرشب بایکیه فیلمش در اومده در این حد که میخوام انتقالی بگیرم برم کل دانشگاه منو میشناسن دقیقا چه غلطی باید بکنم یعنی تو دانشگاه کسی نیست منو نشاسه حتی ورودی های جدید
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
برو حراست دانشگاه بگو همچین تهمتایی پشت سرم زده (فیلم و ..)
کمیته انضباطی براش تشکیل میدن پدرشو درمیارن
بعد اگر خواستی انتقالی بگیر
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗