2777
2789

قبل از عید برا مادرم گرفتم 300یا 400 هزینه ش شد...از پلیس +10

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچه زودتر بگیری بهتره نزدیک اربعین شلوغ میشه 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

گذرنامه زیارتی دیگه چیه 

منظورش همین گذرنامه س

از کجا گذرنامه زیارتی می گیرید 

سلام

وارد شو

بعد خدمات اینترنتی رو بزن

بعدش از طریق سه خط بالا سمت راست مشخصات فردی و آدرس رو وارد کن

بعدش برگرد صفحه اول مجرد یا متاهلی رو بزن

بعد پایینش یه مربع هست اونو تیک بزن خودش میره صفحه بعدی

همینجور ادامه بده میرسه به پرداخت و تمام

بازم اگه گیر کردی من هستم تگم کن یا پیاممو ریپلای کن میام اگه بلد بودم کمکت میکنم

اخبار گفت از اداره گذرنامه بگیرین فکر کنم  گفتی پلیس+10 نرید

سلام

وارد شو

بعد خدمات اینترنتی رو بزن

بعدش از طریق سه خط بالا سمت راست مشخصات فردی و آدرس رو وارد کن

بعدش برگرد صفحه اول مجرد یا متاهلی رو بزن

بعد پایینش یه مربع هست اونو تیک بزن خودش میره صفحه بعدی

همینجور ادامه بده میرسه به پرداخت و تمام

بازم اگه گیر کردی من هستم تگم کن یا پیاممو ریپلای کن میام اگه بلد بودم کمکت میکنم