2777
2789
عنوان

درباره ادم خسیس هر چی میدونین بگین

175 بازدید | 17 پست

خانومایی که شوهرشون خسیسه یا با ادم خسیس زیاد در ارتباطن بگن چه نشونه هایی دارن ادمای خسیس بخصوص توی دوران اشنایی چطورن؟

چجوری و با چه سوالایی میشه فهمید این مساله رو؟

زنعمون ک ی همبرگر رو برا دونفر مبذاره

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی دوس پسر گدا گشنه داشتم ی بریونی میگرفت دوتامونن میخوردیم😆😆😆بعدمنتم میذاشتا...مغازه دارم بود به من میگفت ناهار درست کن بیار منم درست میکردم میبردم معازه میدیدم از گشتگی رنگش پریده هر جا هسای خیر نبینی علیرضا😆😆😆

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

شوهر خالم مهمون میرفت خونشون سر خالم غر میزد اونم ده سال پیش مهمونا برا دکتر مجبور بودن یه ماهی بمونن 

یا هنوزم همینطوره میره خونشون میگه میگه فلان چیز شده اینقدر نون شده اینقدر یا هلو اینقدر جدیدا جلو ما ندیدم اینجوری باشه دیگه نمیدونم 

ببین پرهزینه ترین خریدی یا مسافرتی و هدیه ای که کرده چی و چقدر بوده 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

با سوال که مشخص نمیشه ،بیشتر رفتاری هست  

یه قرون میخان خرج کنن انگار میخاد جونشون بالا بیاد وسختشونه ،بهانه میارن برای خرج کردن وطفره میرن از تفریح ووقت گذرونی هایی که خرج داره 

یکی هست نداره ونمیتونه خرج کنه  ،یکی هست داره ودلش نمیاد ،دومی رومیگن خسیس ،درمون وراه حل هم نداره 

نامزد دختر خالم میبردش بیرون یه دونه رانی میگرفت  براهردوشون هر سری همین کارومیکرد😂

من با یه پسره تو اشناییم دفه اول گف بریم پارک رفتیم اونجا همون اول گف اینجا کافه نداره؟ گفتم نه بعد برگشتنی گف چی میخای من گفتم نمیخام چیزی دو تا رانی گرف خوردیم

بعد باز قرار گذاشت گف بریم گف پیشنهاد بده من گفتم خودت بگو باز پارک و اینا پیشنهاد میداد یه بارم گف بریم فلان جا فلافلای خوبی داره 

نمیدونم خسیسه یا نه

کوفت بخوری علیرضا😆

هعییییییییی😂😂😂😂 چ غداهای خوشمزه ای درست میکردم میبردم برا این که خودمو شیرین کنم اون پسره ی باسن نشورم ولم کرد رفت🤣🤣😂😂😂

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤