2777
2789
رشتم انسانیه درسم نصفه موند سال آخرو نخوندم ک دیپلمو بگیرم خانوادمم معمولین چ مالی چ اعتقادی اینا

عه خوب ببین درخواست بدم جلو اینا نمیشه یوقت چشممون میکنن 😂😂

العان جدی جدی دارم برا داداشم دختر جور میکنم برا ازدواج😐

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسمم زهراس🗿

میگم زهرا جون داداشم رشته کامپیوتر خونده تا کنکورم ول کرده ولی توی کار ازاده بازاره فعلا خونه و ماشین ندارهبابامم بهش داد به فنا داد رف سربازیم زحمت دستش چن ماه اخر ول کرد خو اسمشم جواده وضع مالی سر کار میره حقوقش نمیدونم ولی از 8 تومن خیلی بیشتره حالا ببین با برگ شانست دلمه درست کردنا اگه کنار میای درخولستو قبول کن ببینم داداش خان چه گلی به سرمون میزنه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
ووی😂😂

ولی بگم فکرای بزرگ تو کلشه ها میخواد کارخونه پخش مواد غذایی بزنه و ماشین اخرین مدل بخره 

میگم زهرا جون داداشم رشته کامپیوتر خونده تا کنکورم ول کرده ولی توی کار ازاده بازاره فعلا خونه و ماشی ...

نه.  من از طرف والدینش جواب منفی می دم.  دختر می دونی تا بندر چقدر راهه؟  باز تهران.  راه براه اتوبوس و قطارو...  در حال حرکته... 

بیا تهران بهتره.   

نه.  من از طرف والدینش جواب منفی می دم.  دختر می دونی تا بندر چقدر راهه؟  باز تهران. ...

داری عروس دزدی میکنی

بله😁😁😁

مادر بزرگ زحمت نکش همه چی اوکی شد داریم میریم خواستگاری دختر زیاده همین تاپیک