2777
2789
خواستگاری که مساوی عقد نیست.  حالا برید😏😏😏

استغر الله گفتم بهش حسود زیاده برو این همه دختر خوب دخترا مجردا کجا رفتید 😐

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب زنش شو‌ دیگه

ولی اون کجا من کجا من بیاید برم بیرجند اگه باهاش ازدواج کنم 💍✨ولی من دوست دارم مشهد 💖👌🏻باشم (زیرا تعهد شغلم دارم) 

. در خواست دوستی رررررررد 🗿😊
بیا.  دخترها شوهر کن نیستند 😭😭😭

بخدا رفیقا من همش میگن شوهر میخوایم شوهر میخوایم داداشامم میگن زن میخوایم هر دو میگن نیست 

اصن باید به زور زن و شوهرشون داد

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
ما هفتادیا هم فک کنم مثه ده شصتیا شدیم الان اطرافم هر چی دهه هشتادی میبینم ازدواج کردن بچه هم دارن😂

واقعا چرا هرچی دهه خفتادی میبینم مجردن داداشم دهه هفتادی دختر داییم هشتادی امروز تازه داداش خان فهمیده دختر داییش بچهداره میگه کی ازدواج کرد کی بچه دار شد چه زو میگم کحا کجا زوده18 سالگی ازدواج کرد العان 20

واقعا چرا هرچی دهه خفتادی میبینم مجردن داداشم دهه هفتادی دختر داییم هشتادی امروز تازه داداش خان فهمی ...

😂😂😂من انقدر تو این محرم بیرون دیدم خودشون بچه به خدا شاید هیفده هیجده سال بود ی بچه تو بغل داشتن😂

۱۹جان

اصلا این دهه هفتادیا واقعا نسل سوخته بدون توهین دارم میگم 99 درصدشون مجردن😐😐😂😂ولی هشتادیا کافیع از 15 برن بالا یکی یکی شوهر میکنن 

دممون گرم 

عه اشتباه ریپ زدم دیگ حوصله ندارم برگردم خودت ببخش😂😂