2789
۱۹ خواهر شوهر عزیزم😂🗿

😂😂

زن داداش ساکن کجایی 

😂😂

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید حرفی که میگی درست باشه ولی الان پول از همه چیز مهم تره ! 

اره مهمه ولی نباید انتظار داشت من سه تا داداش دارم به عینه دارم میبینم همش سر کارن خو گاهی حتی یهوقتایی خونه هم نمیان شبم سر کار ولی میگن وضع اقتصاد داغونه من میام پول جمع کنم دپباره خونه و ملشین میره بالا نمیشه خرید خو راستم میگن بدبختا

همون قدیماشم پسرا هیچی نداشتن مثلا بابای من 50 و خرده ای سن داره تونسه دو تا مشاینی و مغازه ایو چند تا زمینی بخره بعد چه توقعی از جون 20 ساله دارید یکم حق بدید خو فشار روشونه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
مشهد خواهر شوهر😂😂 تو چی

عه ما بندریم 😂😐

شانسم نداری خو

اونی که به سن تو میخوره خو از ازواج فراریه میگ دخترای العان پر توقعن من بر نمیام خونه ماشین میخوان روزی چند بارم برن بازار اخرم میگن این هیچی نداره

اشکال نداره حالا مشهدی دعا کن من به ارزوم برسم نزدیکی به اقا

فرق قدیم این بود به مرور میشد چیزی بگیرن الان خدایی میشه؟

خو خدا خیرت بده همینو میگم نمیشه خرید بخدا داداشام هعی جم میکنن هی میره بالا نمیشه خدایی نباید به پول نگاه کرد برا ازدواج اونم این دوره زمونه

ورداشتن با برگ شانس من دلمه درس کردن😂

دلمه اره 😂😂

حتما فداتشم:)

ممنونم 

ولی زن داداش جان شهر مهم نی مامان منم یزدی بود بابام بندری یگو. ببینم گلم رشته ات چیه خانوادت چطورین اسمت گلم اسم 😂

دارم دلداریت میدم 

دلداری نمیخوام یکیشو بده ببرم خواهر شوهر خسیس😂😂😂

شوخی کردم بگو حالا شاید قسمتت باشه ببریشون منم راحت شم