2777
2789
اون فرق میکنهههه  نمیتونی زنگ بزنی مامانت ؟ عاخه من خودم اینجوری ک میشم همون مسکنو میخورم ولی ...

چیزی نخورم ب نظرت ؟

آخه درد داره دست چپم 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
پس چرا میگن زیر زبونی  آیدا داغه دست چپم ی حالت گرفتگی تا گردنم  مسکن کافیه؟ بابا اهههه ...

پاشو گمشو دکتر اینجا هی از حواسم به قلبم هست زر زر نکن

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن مامانبزرگت خب  ولی هیچی نمیشه

بدم میاد همه اونجان حالا فک میکنن چی شده...

ول داره آتیش میگیره دستم و قلبم اصن ی اوضاعی

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
پاشو گمشو دکتر اینجا هی از حواسم به قلبم هست زر زر نکن

الان کسی،پیشم نیس 

دکترم رفتم چیزی،نگفت 

زنگ بزن اورژانش راهنمایی میکنن ‌..

دیگ اونقدرام وضعم خراب نیس🤣💔

زنگ بزنم چی بگم 

نمیگم:/

من شاید واسه همیشه دور نگه دارم تو رو  چون تو ظریفی پیش من تحمل نداری

پیش مین تیحیمیل نیدیری🦖

برو بابا بیخوددمیکنی🤣