2777
2789

جونم بگو عزیزدلم☺️

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیستش فکر کنم

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
جونم بگو عزیزدلم☺️

سلام عزیزم میشه تاپیکم که اسکرین شات داره و گزارش بزنی ، ده تا صلوات میفرستم برای هر کسی که اینکار انجام بده.

عکسا مونده داخل تاپیکم 

مرسی مهربونم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

سلام عزیزم میشه تاپیکم که اسکرین شات داره و گزارش بزنی ، ده تا صلوات میفرستم برای هر کسی که اینکار ا ...

سلام عنوان تاپیک چیه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

@نی_نی_یار_پنج  

از دو شب پیش کاربر kim_lina دقیقاااا گیر داده به دوستای من 

اول که اومد بحث انداخت و دوستم الکی تعلیق شد 

بعد دیشب باز اومد تو تاپیکمون و باز شروع کرد چرت و پرت گفتن 

باز هم الان می بینم یه دعوا و بحث الکی شروع کرده با دوستم و بازم دوستم تعلیق شده@delsard2 

من نمیدونم چرا دوستای من تعلیق میشن و ایشون که میان بحث شروع می کنن هنوز راست راست میچرخن و یکی هم نیس چیزی بگه بهش این واقعا انصاف نیس 

حتییی تاپیکمون هم تعطیل شد به خاطر این خانوم 

لطفا خواهشش میکنم یکم عدالت داشته باشین وجدانا 

این انصاف نیس این از قصد میاد بحث شروع میکنه بعد خیلی راحت نی نی یار تگ میکنه هیچ کدوم هم حرفایی که ایشون خوندن رو‌نمی خونین این انصاف نیس

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

با لینا دعوام شد تو ی تاپیک همه برام نی نی یار تگ کردن ترکیدم اهههههههههههههههه اعصابم خیلی داغونه

تف 

کدوم‌تاپیککککککککک 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
سلام عنوان تاپیک چیه

میخوام درد و دل کنم بهش پیام دادم با اسکرین شات 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر