2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج

177 بازدید | 12 پست

تقریبا ۲۲ سالمه و مجردم. علاقه ای به کارهای خونه ندارم ولی اطرافیانم میگن وقتی بری خونه خودت مجبوری مسئولیتشو قبول کنی مثلا دوست ندارم هرروز پای گاز واستم و تفریحی یسری غذاهارو درست میکنم. ولی جدیدا میترسم از تنهایی بودنم در آینده. از طرفی دلم میخواد یه آدم مستقل و با موقعیت اجتماعی بالایی بشم و در عین حال حس میکنم ازدواج تنهاترم میکنه. این فکرها گاهی اوقات از پا درم میاره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من مجردم۲۳ پسر.والا کارای خونه زن و مرد نداره به شرطی که خرجای زندگی هم زن و مردنشناسه. آدم زندگی پیدا شه حسابی از تنهایی در میای وگرنه دهن سرویس میشود 

با افتخار یک معلمم💯
مثل بچه آدم ازدواج کن، بقیه آرزوهایی که داری توهمه. نمیدونم چرا بعضیا ازدواج رو اسارت میدونن، با ازد ...

خیلی از اطرافیانم بعد از ازدواج دیگه نتونستن پیشرفت کنن و خانواده ما هم در کل هیچوقت جوری نبودن که ما ب ازدواج فکر کنیم و از طرف دیگه همیشه زدن تو سرمون که چرا آدم ازدواج نیستیم