2777
2789
عنوان

باعث مرگ منم

278 بازدید | 39 پست

من وسواس شدید دارم پدر شوهرم دو سال و نیمه فوت کرده مادر شوهرمم پنج ماهه فوت کرده من عادت داشتم گاهی بعضی قرص و شربت اونارو که حس میکردم آلوده شده مینداختم زباله به کسی هم نمیگفتم حالا الان عذاب وجدان شدید گرفتم دائما گریه میکنم با خودم میگم نکنه بخاطر نبود قرص فوت شدن پد ر شوهرم ۸۴ بود ماد ر شوهرم ۷۷ پدر شوهرم نصف قلبش از کار افتاده بود مادر شوهرمو سکته کرد ،،،،، من چکار کنم عذاب وجدان داره منو سمت خودکشی میکشه اینم بگم دقیق یادم نیس قرصا رو چه زمانی دور انداختم با خودم میگم نکنه روز مرگشون انداختم و باعث مرگ شدم من الان چکار کنم ؟؟؟؟،

درخواست دوستی بده بهت یه روانشناس خوب معرفی کنم

یعنی واقعا مقصر نیستم ؟؟؟ اصلا کلا نمیدونم چه زمانی قرصا رو دور ریختم شک دارم ولی همه اش با خودم میگم روز مرگ دور ریختم اینم بگم روز مرگ کلی آدم دورش بودن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وسواس گرفتی چه ربطی به این چیزا داشته

یعنی واقعا مقصر نیستم ؟؟؟ اصلا کلا نمیدونم چه زمانی قرصا رو دور ریختم شک دارم ولی همه اش با خودم میگم روز مرگ دور ریختم اینم بگم روز مرگ کلی آدم دورش بودن

وسواستو درمان کن مرگ و زندگی دست خداست تو کاری نکردی

کارتون اشتباه بوده

ولی دیگه بهش فکر نکن

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم