2777
2789
عنوان

پسری که قصدش برای ازدواج جدیه..

2806 بازدید | 35 پست

یه پسر که حضوری خیلی ابراز علاقه میکنه و شمارتون رو داره و ققط شمارو چک میکنه ولی پیام نمیده یعنی دختره رو برا ازدواج نمیخواد؟اگه برا ازدواج میخواد چرا بهش پیام نمیده چیزی بگه

پسری ک برا ازدواج بخواد سریع وارد عمل میشه تا طرف نپره این رو تجربه به کرررات ثابت کرده بهم

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب خیلیا هم اول سبک سنگین میکنن که حداقل یه شناخت داشته باشن

خب همین ک میگی ینی طرف از خواستنش مطمین نیست و شاید نخواد

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خب اره ولی خودش شماره گرفته و داده حضوری هم ابراز علاقه داره ولی پیام نمبده اصلا

یه بار گفتم پسری ک بخواد خودش برای خواستگاری پا پیش میزاره اگه پیام نمیده و این حرفا ینی از خواستنش مطمین نیست یا اصلا نمیخواد و سرکاری یا شایدم یه گزینه ای اگه واقعا بخواد میاد جلو

یه بار گفتم پسری ک بخواد خودش برای خواستگاری پا پیش میزاره اگه پیام نمیده و این حرفا ینی از خواستنش ...

عزیزم برا خودم نیست برا دوستمه

ولی خب فقط یه بار همو دیدن منم میگم شاید مطمئن نیست و پسری که واقعا بخواد میاد جلو

عزیزم برا خودم نیست برا دوستمه ولی خب فقط یه بار همو دیدن منم میگم شاید مطمئن نیست و پسری که واقعا ...

فرقی نمیکنه برا کی میپرسی اونی ک گفتم همه جا حاکمه 

من حتی دیدم طرف یه بار همو دیدن سریع پسره واسطه فرستاده ببینه دختره مجرده یانه و پا پیش گذاشته اگه بخواد میاد جلو اگه نیامده ینی نمیخواد دیگه حالا دو دله یا کلا نمیخواد

فرقی نمیکنه برا کی میپرسی اونی ک گفتم همه جا حاکمه  من حتی دیدم طرف یه بار همو دیدن سریع پسره ...

اره حرف حق رو شما میزنی واقعا

مرسی عزیزم

واقعا پسری که دختری رو بخواد حتی یه دقیقه هم دیده باشه میاد جلو 

اره حرف حق رو شما میزنی واقعا مرسی عزیزم واقعا پسری که دختری رو بخواد حتی یه دقیقه هم دیده باشه می ...

وقتی مطمین دختر رو بخواد آره میاد جلو

دوست پسر دوستم میخواستش ولی شرایطشو نداشت تا دید برا دوستم خواستگار اومده انصراف داد از دانشگاه رفت تو نظام رفت خواستگاری گرفتش اینقدر از این مدلا دیدمممممم براهمین میگم پسری ک بخواد یه دخترو هر جور شده به دستش میاره اینایی ک ناز میکنن پیام نمیدن و از این قبیل واقعا نمیخوان طرفو به دوستت دارم گفتن نیست ک آدم به هزار نفر میتونه بگه دوستت دارم زبونش ک درد نمیاد مهم اینه به کی دوست داشتنشو ثابت کنه

فرقی نمیکنه برا کی میپرسی اونی ک گفتم همه جا حاکمه  من حتی دیدم طرف یه بار همو دیدن سریع پسره ...

عزیزم به نظرت دختره بهش پیام کاری بده؟میگه میخوام بفهمم اخرش میخواد یا نه 

میخواد تکلیفش مشخص بشه

وقتی مطمین دختر رو بخواد آره میاد جلو دوست پسر دوستم میخواستش ولی شرایطشو نداشت تا دید برا دوستم خو ...

عزیزم این شرایطش یه جوریه که واقعا دوستم هزار برابر ازش سر

اختلاف سنی زیادی هم دارن تقریبا میگه شاید بخاطر همینه

الان میگه بهش پیام کاری بدم کلا بفهمم چی به چی

عزیزم به نظرت دختره بهش پیام کاری بده؟میگه میخوام بفهمم اخرش میخواد یا نه  میخواد تکلیفش مشخص ...

بنظر من دختره کلا بیخیالش بشه به نفعشه باز خودش میدونه این نظر منه با تجربه ای ک من داشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز