2777
2789
عنوان

درس خوندن

257 بازدید | 22 پست

سلام اومدم یه چیزی رو ازتون بپرسم و نیاز به کمک دارم چون هیچ کس به حرف های من گوش نمیده و درک نمیکنه من الان دوازدهم کنکوریم رشتم تجربی هست اما به خواسته خودم درس نمیخونم و از درس خوندن متنفرم و دوست دارم برم رشته زبان و نقاشی و با اینا بورسیه بگیرم اما خانواده من قبول نمیکنن و میگن با هیچی جز دکتری نمیشه مهاجرت کرد . وقتی من درس نمیخونم اونا از تمام وجود ناراحتن ودرد میکشن ولی وقتی درس میخونم زوری بهترین روزای عمرشونو دارن ولی من خوشحال نیستم و چون وسواس درسی دارم تا صبح درس میخونم هیچ وقتی تفریحی نداشتم از کلاس دهم تا الان . درسته اونا خوشحالن ولی من بدترین روزای عمرمو دارم و حتی اگر به کلمه راجب این موضوع صحبت کنم عصبانی میشن داد میکشن و همه علایقمو ازم میگیرن واقعا به خودکشی ناموفق فکر کردم ولی نتونستم تا الان انجام بدم واقعا باید چیکار کنم مشاوره هم خانواده نمی‌ذاره برم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبان هم خوندن‌میخواد

و با زبان خالی که نمیشه مهاجرت کرد

نقاشی هم برای مهاجرت فایده ای نداره

پزشکی که سخته ولی پرستاری بهترین حالت ه مهاجرت

با درس نخوندن به هیچ جا نمیرسی !

❤️❤️

مادر پدرت میخوان اینجا بمونی چون پزشکی مهاجرتش سخته 

متاسفانه اینجا خیلیییی از خانوما قربانی شدن هرکسی به یه بهونه ای تو تنها نیستی باز خوبه تلاششونه میکنن پیشرفت کنی این خودش خیلی جای امیدواری داره

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋

#مهمانی‌دخترانه ✨️

آن چیزی که ما در خانه‌ها زیاد میبینیم، بحث است و تحمیل تفکرات و عقاید والدینبه دختر خود. آنان نه که نتوانند باور کنند زمانه عوض شده است، اتفاقا باور میکنند. آنها فقط نمیخواهند قبول کنند که دخترشان در زمانه فعلی میتواند بهتر از آنان در "گذشته" زندگی کند. نمیخواهند قبول کنند که کیفیت و سبک زندگی دخترشان میتواند به مراتب بالاتر از چیزی باشد که خودشان در گذشته و جوانی تجربه کرده‌اند و البته موضوعی بسیار مهم:

آنها نمیخواهند یا نمیتوانند درک کنند که دخترشان، موجودی جداست از آنها، نه ادامه دهنده راه آنان..‌. و این وسط دختر اگر متفاوت فکر و عمل کند، میشود دختر بد و به اصطلاح: "خانوم نیست...!" و چه دختران پاکی که در ابتدا توسط خانواده خود زیر سوال رفتند. خب چه بر سر دل و روحیه چنین دخترانی می‌آید...؟چه پدر و مادر‌هایی که فقط پدر و مادر بودند و هرگز پدری یا مادری نکردند...

👤 #سهیل‌شهابی 
📕 
#مهمانی‌دخترانه 

@isoheilshahabi 🌙

#مهمانی‌دخترانه ✨️

یک پیشنهاد کاملا

مفید برای پدران و مادران؛

لطفا که نه، به هیچ عنوان از دختر خود انتظار نداشته باشید قید علایق خودش را بزند و برود دنبال هر آنچه که شما در جوانی دوست داشته‌اید اما به آن نرسیدید. مثلا شما دوست داشتید روانشناس بشوید اما به هر علت موفق نشدید. این دلیل نمیشود که دختر خود را مجبور کنید که روانشناس بشود. لطفا آینده دخترتان را،اسیر عدم موفقیت خود در گذشته نکنید. او از شماست اما جدا از شما. هرگز حق ندارید او را مجبور به انجام کاری کنید که دوست ندارد. او جدا از شماست، یک شخصیت جدا از شماست. پس حق دارد متفاوت و کاملا مخالف شما فکر کند. چرا؟ تاکید میکنم: چون او از شماست اماجدا از شما. کاش همین یک جمله را درک کنیم...

👤 #سهیل‌شهابی 
📕 
#مهمانی‌دخترانه 

@isoheilshahabi 🌙

عزیزم برای مهاجرت سخت ترین رشته پزشکی و دندون حتی لوله کش راحت تر میتونه مهاجرت کنه

درسته ولی من که هرکاری کنم خانواده باور نمیکنه من همزمان هم خوشحالی خودمو می‌خوام هم خانواده 

تو قراره یکبار زندگی کنی برو سراغ چیزی که ازش لذت ببری حتی با جنگ خودت و نجات بده تجربه داشتم ک میگم

همه راه و روش امتحان کردم ولی به زور تو مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام شدم و دارم مدرسه میرم یه روز درس نمیخونم ناراحت میشن منم آدمم خب:(

عزیزم الان خیلی فکرا برای خودت میکنی منم سن تو بودم به همین چیزا فکر میکردم ولی شدنی نیست با زبان خالی که اصلا نمیشه هنر هم اصلا فایده ای نداره برای مهاجرت فعلا درستو بخون تا ببین چی میشه

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼
درسته ولی من که هرکاری کنم خانواده باور نمیکنه من همزمان هم خوشحالی خودمو می‌خوام هم خانواده 

اشتباه فقط خودتی ک به فکر خودتی حتی خونواده اصراشون بیشتر برای اینه ک دو روز دیگه جایی رفتن بگن دخترمون پزشک فقطم دلیلش همینه خودت ب داد خودت برس خواسته دله تو مربوط ب تو و به هیچکس دیگه ربط نداره

مادر پدرت میخوان اینجا بمونی چون پزشکی مهاجرتش سخته  متاسفانه اینجا خیلیییی از خانوما قربانی ش ...

نه همه کار کردن تا من مهاجرت کننم می‌دونم واقعا دوست دارن مهاجرت کنم ولی فک میکنم تنها راه موفقیت پزشکی هست اگرم باشه وقتی من حالم خوب نیست چه دردی میخوره پزشکی بعد کنکورم کلی راه داره

نه همه کار کردن تا من مهاجرت کننم می‌دونم واقعا دوست دارن مهاجرت کنم ولی فک میکنم تنها راه موفقیت پز ...

آخه از طریق تحصیلی اونجا میخوندی که واقعا برد میکردی تا اینجا بخونی و بعد بری چون اونطوری راحت مجوز کار داری و... 

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋