2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 22 پست
اشتباه فقط خودتی ک به فکر خودتی حتی خونواده اصراشون بیشتر برای اینه ک دو روز دیگه جایی رفتن بگن دختر ...

اره پلی باید چیکار کنم دیگه تا ولم کنن یه سال تمام تلاش کردم نشد الان ۱۵ میلیون فعلا پول دادن واسه مدرسه چیکار باید کنم وقتی این همه پول دادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما احتمالا تو خانواده اصلا پزشك نداري اگه الان مخالفت كني باور نميكنم چون ديگه الان همه حتي اوناي ...

اصلا پزشک ندارم تو فامیلا ولی یکی از دوستان صمیمی بابام پزشکه و هی به بابام میگه با پزشکی راحت میشه مهاجرت کرد و اینا

اره پلی باید چیکار کنم دیگه تا ولم کنن یه سال تمام تلاش کردم نشد الان ۱۵ میلیون فعلا پول دادن واسه م ...

نمیدونم خودتون بیشتر با خونواده آشنایی دارین ولی حواستون به حرفای منم باشه چون چند سال آینده میشید ی جوونی ک اگه ام پزشکی قبول شده حال دلش خوب نیست ک البته همون پزشکی قبول شدنم پیرتون میکنه ولی علاقه ای در کار نباشه

[QUOTE=302910817]از طریق رشته زبان یا هنر، مهاجرت خیلی سخته...رشته کامپیوتر بخون و برنامه نویسی یاد ...

نه، فقط آیلتس ۶ برای مهاجرت کافی نیست....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

امیدوارم به موفقیت برسی من به عنوان یه مادر میگم شاید بعضی وقتا ما بچه ها رو درک نکنیم ولی مطمعن باش خواهان خوشبختی شما هستیم ببین رشته زبان دیگه یه چیز عادی هست چون همه باید زبانشون خوب باشه پس بیخیال مگر اینکه بخوای دبیری زبان فرهنگیان رو انتخاب کنی 

هنر و... هم میشه در کنار و رشته اصلی ادامه بدی و دستت بره تو جیب خودت بری کلاس نقاشی بهترین مدرس ها و اوقات فراغت رو هنر کار کنی 

الان رشته های پزشکی و پیرا و فرهنگیان آینده بهتری دارن توی ایران یا برنامه نویسی و کامپیوتر در صورتی که خیلی سرآمد باشی  

پس درست رو بخون یه سال زحمت بکش یه عمر برداشت کن و در کنارش بعدا برو دنبال علاقمندیت هم