2777
2789

بگه ک تو ک نمیتونستی چرا منو زاییدی😥😥😥😥😥

شوهرم از اول مخالف بودو میگفت سقط جلوش بد ایستادم ک بچه هامو خودم بزرگ میکنم تو ب سلامت بچه دومه

تا الان ک ۸ماهمه بحث این شد یه نفر با دارو تقلبی سقط کرده و نابینا شده شوهرم گفت منم پشیمونم کاش همون اول نذاشته بودم نگهش داری دلم گرفت ک من از عوارض داروها گفتم حالا بچه هیچی حتی دلش ب حال من نسوخت ک بگه شاید هزارتا مشکل براش پیش بیاد

منم گفتم ب سلامت برو

الان میگم خدایا کمکم کن ک طوری نشه ک بچه هامم مثل الان پدرشون ک میزنه تو چشمم بعدا هم اونا بزنن تو چشمم ک چرامارو زاییدی😔😔😔😭😭

خواهشا نیاید بگید چرا نگهش داشتی چون خدا خواست و منم امکان نداشت سقطش کنم پس نیاید نمک ب زخمم بپاشید ک باید سقط میکردی چون نمیکنم

الان ک مینویسم داره تکون میخوره امیدوارم نفهمه چی توذهنمه و دارم مینویسم دوست دارم فقط بهش عشق هدیه بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مخالف شدید سقطم 

موافق جلوگیری محکم و سخت 

لطفا ریپلی نکنین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

از دیشبه میگم کاش جلوشو نیگرفتم بچه رو🥺😭

خیلی روم فشاره،از هر طرف حرف میشنوم

بچم آینده ای ام نداره پیش این افریطه

باز اگه خودم بودم میرفتم خلاص

اما باید سوخت و ساخت😭

ولی خدارو شکر دارمش

ولی اگه بزرگ شد گفت هدفت چی بود منو زاییدی چی بگم

بگم دعوا منو این ننه افریطه باباتو ببینی🥺

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

دومیه

همسر منم مثل همسر شما بود ،بعد که به دنیا اومد دیگه همه چی تموم شد ،و الان که۸ سالشه روزی چند بار خدا رو بخاطر وجودش شکر میکنیم......

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!