2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون بینیم خوب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 49 پست
اسمتون اشناس فک کنم عکس منو دیدی 😂ولی باز میذارم https://s8.uupload.ir/files/20230721_124851_k5u2 ...

خیلی قشنگ شده😍

من از برای خودم خوشم نمیاد زیاد

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند مدت چسب زدی؟ من از چسب زدن بدم میاد😢

تا دو ماه زدم . بینیم استخونی با پوست نازک بود.

دکترت هرچی بگه باید حرفشو گوش کنی

چسب زدن برای منم خیلی سخت بود . پوست بینیم هنوزم بخاطر الکل هایی که برای چسب زدن ،بهش میزدم پوسته پوسته میشه

اصلا معاینه بعد عمل نرفتی؟اسم دکترت؟

نه ۳ تا منشی سلیطه داره گفتن بعد یکماه وقت معاینه میدیم

دکتر ملاجوادی اردبیل

تا دو ماه زدم . بینیم استخونی با پوست نازک بود. دکترت هرچی بگه باید حرفشو گوش کنی چسب زدن برای منم ...

برا منم استخونی بود منتها نوکش غضروف داشت تپلی بود الانم همینه تپلی پر ورم🥺

ولی دکترم تو مشاوره گفت پوستت خوبه فک کنم بخاطر چسب میگفت

واقعا؟؟  نه بینیت نسبت به ۲۸ روز عالیههه بذار ۶ ماه بگذره ببین چی میشه. بینیت کوچولوعه درسته؟& ...

بینی خودم بزرگ نبود انحراف داشت و قوز یه روز بنظرم کوچیک میاد یه روز بزرگ نمیدونم والا

ولی بعد برداشتن آتل و زیر آتل خیلی کوچولو بود بعد ورم کرد

مثلا الان به پره هام دست نزده و مثل بادکنک باد کرده خیلی ورم کردم بعد الان من پشیمونم که چرا گفتم به پره هام دست نزنه😢

بینی خودم بزرگ نبود انحراف داشت و قوز یه روز بنظرم کوچیک میاد یه روز بزرگ نمیدونم والا ولی بعد بردا ...

خب دلیلت چیبود گفتی دست نزنه؟

من دکترم ازم اصلا سوال نکرد . و خودشم دست نزده

بینی خودم بزرگ نبود انحراف داشت و قوز یه روز بنظرم کوچیک میاد یه روز بزرگ نمیدونم والا ولی بعد بردا ...

من تا ۶ ماه اول میخواستم خودکشی کنم حس می کردم بینی قبلیم بیشتر به صورتم میومد. حتی ارایش میکردم زشت تر میشدم میزدم زیر گریه😂چون بینیم هنو توو صورتم جا نیفتاده بود. اصلا تا ۶ ماه نگران نباش 

من نیمرخم خوبه اما تمام رخ اصلا دوست ندارم . چهار ماهه عمل کردم .نمیدونم بخاطر ورمه یا کلا این شکلی ...

ورم که صد در صد داره. یسال طول میکشه بینیت جا بیفته توو صورتت. ولی در کل نیم رخ قشنگ تر از تمام رخ میشه

خب دلیلت چیبود گفتی دست نزنه؟ من دکترم ازم اصلا سوال نکرد . و خودشم دست نزده

چون بنظرم برا خودم نرمال بود 

به من تو مشاوره گفت بینی تو کوچیک درنمیاد بعد من با خودم فک کردم اگه بیاد این پره رو ببره بینیم کیپ میشه و یه ذره سربالا بره خوکی دیده میشه دوستم بینیش اینطوری دراومده😑

یه فامیلمونم بعد چن سال هنوز پره هاش قرمزه میدرخشه و خیلی چندش شده ترسیدم از اینا

من تا ۶ ماه اول میخواستم خودکشی کنم حس می کردم بینی قبلیم بیشتر به صورتم میومد. حتی ارایش میکردم زشت ...

دقیقا به منم اصلا نمیاد و مامانم هر وقت چسبو درمیارم فحشم میده میگه بینیت چش بود آخه😂

چون بنظرم برا خودم نرمال بود  به من تو مشاوره گفت بینی تو کوچیک درنمیاد بعد من با خودم فک کردم ...

بخاطر پره ها نگران نباش . من خودمم دارم صبر میکنم تا یکسال ،اگه پره ها باب میلیم نبود به دکتر بگم سرپایی برش بزنه . چندنفر از کاربرای نی نی سایت گفتن ما هم بعد عمل ، تو مطب دکترمون سرپایی برش زده پره ها رو