2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

مادرشونم رفته دنبال شغل و درآمد گهگاهی سر میزنه.سوال و مشکل من در مورد دختر بزرگش هست،مشکلات نوجوانی،خیلی علاقه ب تیپ وارایش و اینجور چیزا داره.چندبار بهش تذکر دادم،ب مادرشم گفتم کاراشو،ولی اهمیت نداد،الان یسالی متوجه شدم دوست پسر داره،میترسم ب شوهرم بگم،هم میترسم فردا کاری دست خودش نده،چون پدر مادر بالا سرش نیس.چ کنم😔🤔

لای منگنه م،والا دختر بزرگش یجوری از من بخاطر نصیحتام و ،،اینکه فهمیده من از کاراش خبردار شدم،یجورایی گارد گرفته.موندم.شوهرم بداخلاقه میترسم بهش بگم،گفتم شاید دست از کاراش برداره،ولی میبینم داره ب کاراش پیاماش و تماساش ادامه میده

امشبم رفته گوشی مادربزرگش گرفته،بااینکه بهش گوشزد کرده بودم دیگه گوشی ؤ اینترنت تعطیل ،ولی..بازم متاسفانه.. امشب تصمیم گرفتم فردا ب شوهرم بگم..هرچی فکر میکنم اگر بی خیال باشم و چشام ببندم رو کاراش،فردا تو راه مدرسه ،،اتفاقی کاری چیزی اونوقت پشیمونی فایده نداره

فک کنم همه خوابیدن ممنون بابت همفکری تون التماس دعا

به شوهرت حتما بگو و در جریانش بزار..ولی بهش بفهمون در آرامش حرف بزنه چون با داد و بیداد و کتک کاری نتیجه ی عکس میده..دختر ۱۳ساله چه به دوست پسر؟؟؟بعدا همه برات شاخ میشن که مواظبش نبودی و صدتا صاحب پیدا می‌کنه..به مادرش بگو بیا بالاسر دخترت من نمیتونم و حرف شنوی نداره در قالب پیام بده تا بعدا برات مدرک بشه که به مادرش هم جریان رو گفتی .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به شوهرت حتما بگو و در جریانش بزار..ولی بهش بفهمون در آرامش حرف بزنه چون با داد و بیداد و کتک کاری ن ...

تواین سه سال اینقدر که من از دنیا و آخرت و..این چیزا واسش گفتم..همه چیو میدونه،پدرخدابیامرزش خیلی مذهبی بود،روحش شاد..کاش میتونستم،ولی نشدتاثیری تو اعتقادات دخترش داشته باشم متاسفانه.

تواین سه سال اینقدر که من از دنیا و آخرت و..این چیزا واسش گفتم..همه چیو میدونه،پدرخدابیامرزش خیلی مذ ...

روحش شاد.....خدا خیرت بده...کار خیلی بزرگی میکنی یتیم نگه میداری و احساس مسئولیت میکنی....اجرت با امام حسین...انشاالله سربه راه بشه تا دیر نشده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز