2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

مادرشونم رفته دنبال شغل و درآمد گهگاهی سر میزنه.سوال و مشکل من در مورد دختر بزرگش هست،مشکلات نوجوانی،خیلی علاقه ب تیپ وارایش و اینجور چیزا داره.چندبار بهش تذکر دادم،ب مادرشم گفتم کاراشو،ولی اهمیت نداد،الان یسالی متوجه شدم دوست پسر داره،میترسم ب شوهرم بگم،هم میترسم فردا کاری دست خودش نده،چون پدر مادر بالا سرش نیس.چ کنم😔🤔

لای منگنه م،والا دختر بزرگش یجوری از من بخاطر نصیحتام و ،،اینکه فهمیده من از کاراش خبردار شدم،یجورایی گارد گرفته.موندم.شوهرم بداخلاقه میترسم بهش بگم،گفتم شاید دست از کاراش برداره،ولی میبینم داره ب کاراش پیاماش و تماساش ادامه میده

امشبم رفته گوشی مادربزرگش گرفته،بااینکه بهش گوشزد کرده بودم دیگه گوشی ؤ اینترنت تعطیل ،ولی..بازم متاسفانه.. امشب تصمیم گرفتم فردا ب شوهرم بگم..هرچی فکر میکنم اگر بی خیال باشم و چشام ببندم رو کاراش،فردا تو راه مدرسه ،،اتفاقی کاری چیزی اونوقت پشیمونی فایده نداره

فک کنم همه خوابیدن ممنون بابت همفکری تون التماس دعا

به شوهرت حتما بگو و در جریانش بزار..ولی بهش بفهمون در آرامش حرف بزنه چون با داد و بیداد و کتک کاری نتیجه ی عکس میده..دختر ۱۳ساله چه به دوست پسر؟؟؟بعدا همه برات شاخ میشن که مواظبش نبودی و صدتا صاحب پیدا می‌کنه..به مادرش بگو بیا بالاسر دخترت من نمیتونم و حرف شنوی نداره در قالب پیام بده تا بعدا برات مدرک بشه که به مادرش هم جریان رو گفتی .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به شوهرت حتما بگو و در جریانش بزار..ولی بهش بفهمون در آرامش حرف بزنه چون با داد و بیداد و کتک کاری ن ...

تواین سه سال اینقدر که من از دنیا و آخرت و..این چیزا واسش گفتم..همه چیو میدونه،پدرخدابیامرزش خیلی مذهبی بود،روحش شاد..کاش میتونستم،ولی نشدتاثیری تو اعتقادات دخترش داشته باشم متاسفانه.

تواین سه سال اینقدر که من از دنیا و آخرت و..این چیزا واسش گفتم..همه چیو میدونه،پدرخدابیامرزش خیلی مذ ...

روحش شاد.....خدا خیرت بده...کار خیلی بزرگی میکنی یتیم نگه میداری و احساس مسئولیت میکنی....اجرت با امام حسین...انشاالله سربه راه بشه تا دیر نشده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز